Çözüldü NT teknolojisi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Brian Pasternack

Hectopat
Makaleler
1
Bir proje ödevi için VisualBox'ta Windows 2000 , 98 ,95 vb. (eski işletim sistemleri yani) boot ekranlarında hep Based on NT Technology yazısını görüyorum. NT teknolojisi nedir, NT teknolojisi üstüne kurulu sistemlerde ne gibi yeni değişiklikler oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows NT, Microsoft tarafından geliştirilen ve ilk sürümü 27 Temmuz 1993'te yayımlanan bir işletim sistemi ailesidir. İşlemciden bağımsız, çoklu işlem ve çoklu kullanıcı desteği sunan bir işletim sistemidir. Windows NT'nin ilk sürümü olan Windows NT 3.1 iş istasyonları ve sunucular için geliştirilmişti.

Windows NT, Microsoft tarafından geliştirilen ve ilk sürümü 27 Temmuz 1993'te yayımlanan bir işletim sistemi ailesidir. İşlemciden bağımsız, çoklu işlem ve çoklu kullanıcı desteği sunan bir işletim sistemidir. Windows NT'nin ilk sürümü olan Windows NT 3.1 iş istasyonları ve sunucular için geliştirilmişti.

Çözüm
NT Windows”un kernelidir ve hala kullanılmaktadır.
MS DOS üstüne yazılı ilk Windowslardan sonra kullanılmaya başlamıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…