Çözüldü NTFS Formatlı USB Bellekle UEFI Kurulum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Anlaşamadık, reheberi savunmadım ben. Zaten sonra öğrendikki, dos falan açmaya gerek yokmuş belleği UEFI'den boot edince Windows otomatik olarak GPT'ye çeviriyormuş. Benim demek istediğim şey, rehber düzgünse daha iyi öğreniyorsun. Karışıksa zannediyorsun ki tek yol bu.

Anlaşamadık, reheberi savunmadım ben. Zaten sonra öğrendikki, dos falan açmaya gerek yokmuş belleği UEFI'den boot edince Windows otomatik olarak GPT'ye çeviriyormuş. Benim demek istediğim şey, rehber düzgünse daha iyi öğreniyorsun. Karışıksa zannediyorsun ki tek yol bu.
Dostum bazı şeyleri anlamak için biraz da alt yapı gerekli.

Dostum bazı şeyleri anlamak için biraz da alt yapı gerekli.
Demek istediğim şey o, altyapı yoksa rehberi uyguluyorsun sana ne anlatıyorsa, hmm bu böyleymiş diyorsun. Farklı yolu, kısa yolu olabilir mi tahmin edemiyorsun çünkü bilgin yok. Ama sonra sorun çıkıyor, işler ters gidiyor biraz internette bakınıyorsun, yeni şeyler öğreniyorsun bu sefer yorum yapabilir hale geliyorsun. IT sektöründe işler böyle yürüyor zaten. Oku, temel bilgi edin, dene, sorunu çöz. Bu döngüyü ne kadar çok tekrarlarsan o kadar çok tecrübe edinmiş oluyorsun. İşin özü bu bence.

Enpedi'de bir makale yazmış nonpasaran, Alman V2 roketinin fırlatma mekanizmasından daha karışık.
Enpedi,deki O nonpasaranı Bizim Velociraptor Yakalamasın , Sordumun tam 2000 başlığını çalıp başlıklarını ve içeriğindeki kelimeleri değiştirip kendininmiş gibi yayımladı , En popüler başlıklarının hepsi Velociraptora (sordum.net e aittir) , Yoksa Nonpasaran RAM i görse bisküvi sanar asıl meslaği muhasebecilikmiş , aman diyim siz bari aldanmayın

http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense-tr/ürünler-ve-özellikler/jjbmlxZ0MAg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı