NTLite güvenli mi?

NTLite ile Windows 10'da bazı sistem uygulamaları ve hizmetlerini kapatmayı düşünüyorum. NTLite güvenli midir?

NTLite'ı bilmiyorum osuu10 güvenlidir yıllarca onu kullandım. Alternatif olarak aklınız da dursun osuu10.

Bunun için NTLite'a gerek yok ki. :)
Program güvenli de hizmetleri kapatmayın.
Biliyorum. Windows 10 yüksek sıcaklık :)
Sakın böyle şeyler kullanma sakın hizmetleri kapatma özellikle windows update ile defender. Ben kullandım disk çöktü. Bana bir şey olmaz deme sonra başına bir şey geliyor o hizmetleri açamıyon bilgisayar diski çöp oluyor oluyor.
Teşekkürler yorumun için. Peki ya Windows uygulamaları. NTLite kullanmadan kaldıramaz mıyım? Birde Windows 10'da ısınma sorunu var. Hizmetlerden şüpheleniyorum.

Biliyorum. Windows 10 yüksek sıcaklık :)

Teşekkürler yorumun için. Peki ya Windows uygulamaları. NTLite kullanmadan kaldıramaz mıyım? Bir de Windows 10'da ısınma sorunu var. Hizmetlerden şüpheleniyorum.

Hocam hangi Windows uygulamaları CPU kullanıyor onları da yazın da ona göre kapatın diyelim. Belki bir sebebi vardır çalışmasının çünkü bilemeyiz. Anti virüsle tarama yaparken CPU kullanımı artıyor bunları da öyle kıyaslayalım bilmeden kapatmayalım.

Sakın böyle şeyler kullanma sakın hizmetleri kapatma özellikle windows update ile defender. Ben kullandım disk çöktü. Bana bir şey olmaz deme sonra başına bir şey geliyor o hizmetleri açamıyon bilgisayar diski çöp oluyor oluyor.
Ne alaka? Diskin onlar yüzünden çökmemiştir bir kere. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı