NTLite ile düzenlenen Windows 10 biraz bekleyin yazısında kalıyor

MızraklıAdam

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazıyor ama yine de konuyu biraz açayım; NTLite ile Windows 10 ISO dosyası yapıyorum. Wallpaper vs. değiştiriyorum. Bunlardan sonra VirtualBox'ta kurarken biraz bekleyin yazısında kalıyor, arada siyah ekrana atıyor.

Yaptığınız konfigürasyonun dosyasını atma imkanınız var mıdır? Neler değiştirilmiş daha iyi görülür bu şekilde.

@OgnitorenKs'i de etiketleyeyim.

Oobe ile ilgili ayarlarla oynamış mıydınız?

Hocam, Windows 10 Lite yapma konusundaki her şeyin aynısı yaptım. Wallpaper resmi değiştirirken Windows klasörüne giriyorum, orada uyarı veriyor. Kapatmazsanız ISO dosyası bozulur diyor. Bu yüzden olabilir mi?

Hocam, Windows 10 Lite yapma konusundaki her şeyin aynısı yaptım. Wallpaper resmi değiştirirken Windows klasörüne giriyorum, orada uyarı veriyor. Kapatmazsanız ISO dosyası bozulur diyor. Bu yüzden olabilir mi?
"Biraz bekleyin" yazısında takılı kalıyorsa katılımsız programların parametresinde hata yapmışsınız demektir. Başka türlü o ekranda takılma durumunu deneyimlemedim. Bu hatayı aşmak için bu bölümde reset atınız. Bilgisayar açıldıktan sonra yüklenen ve yüklemeyen programlardan hatanın nerede olduğunu bulabilirsiniz.

Walpaper resmi değiştirmek için "bağlama dizinini keşfet" bölümünden ISO dosyasını çıkardığınız klasörü açtıktan sonra işlemlerinizi bitirdikten sonra kapatmanız gerekir. Aksi takdirde NTLite ile Explorer uygulamaları çakışacaktır ve işlemleriniz tamamlanmadan hata mesajı ile karşılaşırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Biraz bekleyin" yazısında takılı kalıyorsa katılımsız programların parametresinde hata yapmışsınız demektir. Başka türlü o ekranda takılma durumunu deneyimlemedim. Bu hatayı aşmak için bu bölümde reset atınız. Bilgisayar açıldıktan sonra yüklenen ve yüklemeyen programlardan hatanın nerede olduğunu bulabilirsiniz.
wallpaper resmi değiştirmek için "bağlama dizinini keşfet" bölümünden ISO dosyasını çıkardığınız klasörü açtıktan sonra işlemlerinizi bitirdikten sonra kapatmanız gerekir. Aksi takdirde NTLite ile Explorer uygulamaları çakışacaktır ve işlemleriniz tamamlanmadan hata mesajı ile karşılaşırsınız.

Ben katılımsız bölümünü aktif etmiyorum wallpaper ayarladıktan sonra direkt dosyayı kapatıyorum başak türlü mü kapatacağız.

Ben katılımsız bölümünü aktif etmiyorum wallpaper ayarladıktan sonra direkt dosyayı kapatıyorum başak türlü mü kapatacağız.
Farklı bir yöntem yok. Açılan Windows pencerisini kapatacaksınız. Bekleyin bölümüne gelecek olursak, internet aktif etmeden yükleme yapmayı deneyin. Sanal makineler sistemi tamamen kullanamadığı için böyle sorunlar olabiliyor.

Aşağıdaki rehber ile gerçek donanım gücüyle sanal disk üzerinden deneyebilirsiniz. Windows 11 diye yazmama bakmayın. Windows'un tüm sürümlerinde uygulanabilir.

[Rehber] Windows 11'i VHD disk ile Multiboot çalıştırma

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı