NTLite ile düzenlenen Windows 10 uygulamaları kendi yükler mi?

Arkadaşlar kendim bir 21H1 ISO dosyası hazırlıyorum fakat Windows Store üzerinden uygulamalar kendi yüklenir mi?
@OgnitorenKs @AJFA

Zaten temel uygulamalar içerisinde var. Siz onların kaldırılmasını seçerseniz yüklenmez. Ama sonra geri Microsoft Store üzerinden yükleyebilirsiniz.

NTLite ayarlarında OEM uygulamaların (Candy Crush Saga, Solitaire vb.) otomatik kurulmasını engelleyen bir seçenek vardı, karşısındaki değerin devre dışı olarak ayarlanması gerekiyor.

Onun dışında kaldırdıklarınızı kendiniz kurmazsanız zaten gelmiyorlar.

NTLite ayarlarında OEM uygulamaların (Candy Crush Saga, Solitaire vb.) otomatik kurulmasını engelleyen bir seçenek vardı, karşısındaki değerin devre dışı olarak ayarlanması gerekiyor.

Onun dışında kaldırdıklarınızı kendiniz kurmazsanız zaten gelmiyorlar.
Hocam hangi ayar acaba? Kapatayım.

NTLite'ın dili Türkçeyken cümleler bazen devrik oluyor, bu yüzden İngilizce kullanıyorum. Şöyle tarif edeyim:
Bileşenleri kaldırdıktan sonra devamında gizlilik, ağ, masaüstü, görev çubuğu vb. ayarlandığı kısımda bulunuyor. Zaten OEM kelimesi geçiyor olması lazım Türkçede de.

Ayarlar -> Gizlilik
Screenshot_1.png

Aynı yerde sponsorlu uygulamalar ve önerilen uygulamaları yükle diye iki seçenek daha bulunuyor, onları da devre dışı bırakın.
@342746

Son düzenleme:
NTLite'ın dili Türkçeyken cümleler bazen devrik oluyor, bu yüzden İngilizce kullanıyorum. Şöyle tarif edeyim:
Bileşenleri kaldırdıktan sonra devamında gizlilik, ağ, masaüstü, görev çubuğu vb. ayarlandığı kısımda bulunuyor. Zaten OEM kelimesi geçiyor olması lazım Türkçede de.

Birazdan NTLite'ı kurup gösteririm.
Tamamdır hocam bekliyorum. Bu arada ben de düzenlemeye devam edeyim.

Az önce ekran kaydı almak için bir düzenleme yaptım, isterseniz yararlanabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii bunları yaptıktan sonra test etmediğim için sıkıntı çıkabilir, dikkatli olun.

Az önce ekran kaydı almak için bir düzenleme yaptım, isterseniz yararlanabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii bunları yaptıktan sonra test etmediğim için sıkıntı çıkabilir, dikkatli olun.

Hocam bunlar sizin kullandığınız ayarlar mı? Şu an bir tane oluşturdum işlem bitsin onun üzerinde biraz daha oynama yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı