- Makaleler
- 10
TeşekkürlerEvet, benim kullandığım ayarlar bu şekilde.
TeşekkürlerEvet, benim kullandığım ayarlar bu şekilde.
Hocam ben Windows Defender kullanmak istiyorum burada tiklesem bir şey olur mu?@AJFA hocam sorunuzu cevaplamış. Ancak siz market uygulamasından belli öğeleri kaldırıp, uygulamayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız.
NTLite >Bileşenler> SystemApps> Sistem Uygulamaları bölümünden bileşen kaldırırken dikkatli olun. Market uygulamasına giriş yapamayabilirsiniz. Aşağıdaki görsele bakınız.
Ayrıca NTLite >Bileşenler> SystemApps>Uygulamalar kısmında Market, .net frework/runtime, VCLibs 140.00 uygulamalarını silmeyiniz.
Eki Görüntüle 923620
Defender performansı öldüren en büyük etkenlerden biri, hiç tavsiye etmem. Harici AV kullanın onun yerine.Hocam ben Windows Defender kullanmak istiyorum burada tiklesem bir şey olur mu?
Hocam sistemim iyi değil Kaspersky falan daha çok yormaz mı sistemi?Defender performansı öldüren en büyük etkenlerden biri, hiç tavsiye etmem. Harici AV kullanın onun yerine.
Harici AV'lerden daha çok yoruyor Defender.Hocam sistemim iyi değil Kaspersky falan daha çok yormaz mı sistemi?
Peki en düşük sistemi yormayan AV hangisidir?Harici AV'lerden daha çok yoruyor Defender.
Düşük olan sütun daha performanslı anlamına geliyor:Peki en düşük sistemi yormayan AV hangisidir?
Vay be Kaspersky hiç yormuyormuş. Peki sağ olun hocam.
O silik yazı tipi ile yazılan bileşenleri kaldırmak için ücretli sürüm gerekiyor. (40 Euro)Vay be Kaspersky hiç yormuyormuş. Peki sağ olun hocam.
@OgnitorenKs @AJFA Hocam attığınız resimde "Windows İçin Kullanıcı Deneyimi" ben de kilitli bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.