NTLite ile ISO dosyasına katılımsız program ekleme

Makaleler
2
Yer
İstanbul, Türkiye
Arkadaşlar Windows 10'u yeniden kuracağım, NTLite ile bir güzel düzenledim. Şu an katılımsız programlar eklemek istiyorum, katılımsız sekmesinden nasıl ekleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce denemiştim. Galiba setup dosyalarını ekliyorsun. Kurulum bittiğinde biraz bekleyin menüsünde programların setup dosyasını açıyor sen oradan kuruyorsun. Yani değişen bir şey yok. Not: MSI kurulumlarında oto olarak kuruyor diye biliyorum. Eğer öyleyse mantıklı olabilir. Ama bence orijinalini bozmamak lazım.

O zaman NTLite'dan eklemeye gerek yok, kurduktan sonra Solidshare'e girerek indiririm, cevabın için teşekkürler.

Ben tam hatırlamıyorum yani kesin bir bilgim yok. Ama daha önce denemiştim. Siz ne için katılımsız yapmak istiyorsunuz? Bir de eklemek istediğiniz programların adlarını ve sürümlerini yazar mısınız?

Ben tam hatırlamıyorum yani kesin bir bilgim yok. Ama daha önce denemiştim. Siz ne için katılımsız yapmak istiyorsunuz? Bir de eklemek istediğiniz programların adlarını ve sürümlerini yazar mısınız?
Bir şeyi katılımsız yapmak istemedim, sadece kurmadan önce NTLite'dan nasıl program ekleyeceğimi merak ettim. Şuan da hangi programları ekleyeceğim belli deği.

NTLite ile katılımsız program ekleme hiçbir yerde anlatımına rastlamadım oysa kurulum sonrası bölümüne bir şekilde eklenebilmeli ama öyle partametre ile falan değil.

NTLite ile katılımsız program ekleme hiçbir yerde anlatımına rastlamadım oysa kurulum sonrası bölümüne bir şekilde eklenebilmeli ama öyle partametre ile falan değil.
Premium aboneliğiniz var ise programların katılımsız parametrelerini kendisi ekliyor. Yok ise programı ekleyip parametresini yazıp aynı işlemi yapabilirsiniz. Ancak son zamanlarda bu bölüme eklenen programlar yüklenemeyebiliyor. Bu soruna çözüm olarak Bat dosyası ile katılımsız kurulum oluşturma rehberini hazırladım.
@purrito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…