Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama v3

Evet ben de merak ettim. LTSC sürümü ile farkı nasıl olur?
Bir dizüstünde Win 10 LTSC , diğerinde Win 10 Home lisanslı (hazır geldi) kurulu. Kaldırıp ya NTLite ile kendim düzenlemek istiyorum ya da 11 olarak LTSC Stabil hâli varsa onu yüklemek istiyorum. Kararsızım..

LTSC sürümleri hafif olduğu için kullanmayın. Kararlılık konusunda Home ve Pro kadar iyi değiller. NTLite rehberlerine bakıp ISO hazırlayabilirsiniz. Bunlarla uğraşmadan stock sürüm Win10/11 nihai güncel sürümü yükleyip, benim hazırladığım toolbox ile playbook ayarlarını uygulayabilirsiniz. Özelleştirme şansınızda var.

Hocam ben modifiye edip kurdum sistemimi ama kurduktan sonra biraz bekleyin kısmında bekleyip yeniden başlatıyor ve sonra da bilgisayarım neden yeniden başladı diye bir ekrana geliyorum, oradan ilerleyip ağa bağlanıyorum bir şeyler oluyor ama sonra yine aynı ekrana atıyor. İlerleyemiyorum bir türlü. Saygılar...

Ne sorun yasadıgını bilmiyorum ama;
NTLite de sablon dan seçerek modlarsanız daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-27_212900411.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 88
Teşekkür ederim, dikkate alacağım söylediklerinizi.

Yaptığınız bir işlemden dolayı sistem açılışını yapamıyordur. @snop02 hocamın paylaştığı ekran görüntüsündeki gibi NTLite'ın hazır şablonları üzerinden hareket etmek aldığınız bu sorunların önüne büyük ölçüde geçecektir. Windows üzerinde eskisi gibi çok fazla düzenleme yapamıyoruz. Microsoft bunu büyük ölçüde azaltmaya çalışıyor. Mümkün mertebe sistemi çok kurcalamadan basit ayarlar yapıp geçmek gerekiyor.

Çok iyi olmuş elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…