Rehber NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama v3

Hocam burada anlattığım bazı işlevlerin kaldırılması sakıncalıdır. Toplu bir şekilde anlatım yaparak hizmetler hakkında detaylı bilgiler paylaşmak istedim. Rehberi sistem hazırlarken direkt referans almanızı önermiyorum. Rehberin amacı hizmetler hakkında bilgi vermek ve kullanıcıya olasılıkları anlatmaktır. Sistem hazırlarken sorun yaşıyorsanız. Hazırlamış olduğum kalıp dosyalarını konu başında verdiğim linkten indirip kullanabilirsiniz.

Yaşadığınız sorunun tam olarak nedenini bilmiyorum. Kurulum ekranına girerken mi bu sorun yaşanıyor?

Kurulum ekranına bile gelemiyorum öyle söyleyeyim. Dediğiniz gibi zaten kendi sistemime göre düzenledim hepsine tek tek baktım ne lazım ne kullanılır diye ama hep aynı yere çıkıyorum. İki defa düzenledim biri bu rehber diğeri V2 rehberiyle fakat durum hala aynı. Cevaplara da baktım sanırım bu sorunu daha önce yaşayan olmamış bu yüzden sormak istedim.

Ben uzun zamandır düzenleme yapıyorum hocam benimde başıma hiç gelmedi. Tam olarak yaptığınız ayarları anlamak için kalıp dosyasını paylaşır mısınız? Detaylı bir inceleme yapmak lazım.

Tabii ki paylaşmak isterim ama yeni katıldım nasıl yapılır bilmiyorum.

Tabii ki paylaşmak isterim ama yeni katıldım nasıl yapılır bilmiyorum.
Hoş geldiniz hocam. Katılım tarihinizi yeni fark ettim. Bu dosyayı yedekleyin. Herhangi bir upload sitesine yükleyip linkini paylaşın. Google Drive yüklerseniz paylaşıma açmayı ihmal etmeyin.

Hoş geldiniz hocam. Katılım tarihinizi yeni fark ettim. Bu dosyayı yedekleyin. Herhangi bir upload sitesine yükleyip linkini paylaşın. Google Drive yüklerseniz paylaşıma açmayı ihmal etmeyin.

Çok sağ olun direkt hazırladığım ISO dosyasını mı göndereyim yoksa XML uzantılı olanı mı?

Şöyle ekledim hocam buyurun denemelerim.
Hocam kalıpları inceledim. Gördüğüm kadarıyla miracast hizmetlerini kapatmak istemişsiniz. Eksik yerleri var ancak bu önemli değil. İşlem yaparken bileşen bölümünden ISO görüntüsü bölümünü kapatmayın. Aşağı görseldeki kutucakları dolu bırakıp kayıt alıp deneyin.

Hocam çok teşekkür ederim baktığınız için fakat bileşenler kısmının her yerine baktım bende ISO görüntüsü kısmı gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…