Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

Rica ederim. ".exe" dosyalarını "Resource Hacker" yazılımıyla değiştirebilirsiniz. Ancak .exe dosyasının içeriğine tamamen ulaşmak her zaman mümkün olmuyor.
Sözleşmeyle ilgili Türkçe dil dosyalarını karıştırarak şansımı deneyeceğim. Umarım oradan bir şey çıkar.

geçenlerde bende Resource Hacker ile denemiştim düzenlemeyi ama içeriğe ulaşamıyor genellikle dediğin gibi, uğraşın için tekrar teşekkür ederim.

@OgnitorenKs hocam ben kurulum ekranının çözünürlüğünü değiştirmek istiyorum da. Normal ISO ile kurulum yaparken 1366x768 çözünürlüğünde rahat bir şekilde format atarken ISO'yu NTLite ile düzenlediğim zaman (Windows Setup kısmını) çözünürlük 800x600 oluyor ve ekranı ortalıyor, bu yüzden bütün herşey sıkışık sıkışık gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?

Değiştirdiğiniz görselin çözünürlüğü 800x600 olabilir. O bölge standart olarak 1024x768 çözünürlüğü sahiptir. Setup alanına driver eklenirse daha üst çözünürlükler elde edilebilir.

Hocam bildiğiniz her sistemde kullanılabilen bir sürücü var mı? Microsoft'tun genel sürücüleri gibi.

Hocam bildiğiniz her sistemde kullanılabilen bir sürücü var mı? Microsoft'tun genel sürücüleri gibi.
Windows sistemlerin temel görüntü driver'ı aktif şekilde geliyor. Tüm ekran kartlarını içeren drivers için soruyorsanız, imajı tahminen +10GB büyütür.

Windows sistemlerin temel görüntü driver'ı aktif şekilde geliyor. Tüm ekran kartlarını içeren drivers için soruyorsanız, imajı tahminen +10GB büyütür.
Hocam benim bilgisayarımda dahili HD Graphics 4000, harici olarak NVIDIA Geforce 820M var. Hangisinin sürücüsünü kurarsam 1366x768 değerindeki bir çözünürlüğü elde edebilirim?

Hocam benim bilgisayarımda dahili HD Graphics 4000, harici olarak NVIDIA Geforce 820M var. Hangisinin sürücüsünü kurarsam 1366x768 değerindeki bir çözünürlüğü elde edebilirim?
Normalde o çözünürlüğü almanız gerekiyor. Değiştirdiğiniz görselin ölçülerini söylermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…