Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

Dost Windows'u düzenledikten sonra mı bu işlem olacak ya da Windows'u düzenledikten sonra yapsam olur mu?

Dost vallahi özür demek istediğim şey ISO'yu çıkdardıktan sonra olur mu işimi sağlama almak istiyorum.
Sizi net olarak anlamadım. O yüzden aşamayı anlatayım. Diyelim ki siz Windows.iso dosyasını klasöre çıkardınız. Önce sistem üzerinde düzenleme yaptınız ve kaydettiniz. Sonra setup alanını düzenlemek istediniz, NTLite ile konu içinde anlattığım gibi "Microsoft Windows 10 Setup" bölümünü seçip düzenlemenizi yapın. Setup alanını da düzenledikten sonra ISO haline getireceksiniz. İşlem bitirme bölümünde ISO yapmadıysanız. NTLite üst menüde ISO oluştur seçeneği bulunmaktadır.​

Hocam unlocker ile ilgili yardım istemekteyim.
Unlocker da yaptığım bir hata sonucu boot. Wim gg oldu ama indirdiğim orijinal Windows'dan attım sorun olur mu? Olmaz ise unlocker ile ilgili yardım istemekteyim.

Hocam unlocker ile ilgili yardım istemekteyim.
Unlocker da yaptığım bir hata sonucu boot. Wim gg oldu ama indirdiğim orijinal Windows'dan attım sorun olur mu? Olmaz ise unlocker ile ilgili yardım istemekteyim.
Sorun olmaz. Boot.wim dosyası Windows Setup bölümüyle ilgili dosyaları tutar. O bölümde değişiklik yaptıysanız, sıfırlanmıştır. Yeniden yapın.

Sorun olmaz. Boot. Wim dosyası Windows setup bölümüyle ilgili dosyaları tutar. O bölümde değişiklik yaptıysanız, sıfırlanmıştır. Yeniden yapın.

Setup ile ilgili hiçbir değişiklik yapmadım. Unlocker da background. Bmp yok.
Hocam her şey'i yaptım ama şu hatayı alıyorum.

Hocam ISO olarak çıkartmayı deniyorum.
Yok gene aynı hata.

Hocam ISO olarak çıkartmayı deniyorum.
Yok gene aynı hata.

Tamamdır dost ben setup işine en baştan gireceğim.
Dost merhaba sonunda bitirdim ama uygula kısmı hakkında yardım istemekteyim şimdi ben bunu ISO olarak mı çıktı alayım yoksa ISO olmayarak mı?

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-25_151742.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…