Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

Değiştirğiniz görsel çözünürlüğü önemli değil. Uzantısının .bmp olmasına dikkat edin. Bir noktada hata yapıyorsunuz.

hocam linkler kırık lütfen yenilermisin çok güzel olmuş sana zahmet yenilersen bende yapayım

Hocam rica etsem linkleri yeniler misiniz hiçbiri çalışmıyor.

Setup ortamına ses sürücüsü ekleyebilir miyiz? Kurulum sırasında ses çalışmıyor. Windows yüklendikten sonra da doğrudan çalışmıyor ama Windows Update ile otomatik güncelleme aldıktan sonra ses çalışmaya başlıyor.

Evet ekleyebilirsiniz ama kurulum ekranında ses ile ne yapacaksınız acaba?
Bir de Windows Update sürücüyü yüklediği için ses çalışıyor, temiz kurulumdan sonra genellikle ses sürücüsü yüklü bir şekilde gelmez.

Evet ekleyebilirsiniz ama kurulum ekranında ses ile ne yapacaksınız acaba?
Kurulum sırasında Ekran Okuyucu (Narrator) kullanacağım.
Bir de Windows Update sürücüyü yüklediği için ses çalışıyor, temiz kurulumdan sonra genellikle ses sürücüsü yüklü bir şekilde gelmez.
OOBE ekranında da çalışıyor normalde. Muhtemelen genel ses sürücüleriyle çalışıyordur. Bugüne kadar onlarca bilgisayara Windows kurdum ne kurulumda ne de OOBE'de ses sorunu yaşadım ama birkaç ay önce yeni bir cihaz aldım, ses aygıtı genel ses sürücülerince tanınmadı.

Hocam konu anlatımında olan bütün linkler silinmiş yenileme imkanımız varsa yenileyelim.
Konu başlığında olan setup dosyalarını yenilemek mümkün müdür veya elinde olan varsa ekleyebilir mi?

Son düzenleme:
Bayağı güzel gözüküyor hocam, modlar yaparak forumda paylaşırsanız herkes faydalanabilir

Hocam şu anda bu ISO'yu kullanıyorum modlu bir şekilde. Paylaşmak isterim fakat tam stabil çalışıyor mu emin değilim. Daha 1 gün oldu kuralı. Ama denemek isterseniz yine de upload edebilirim.
Hocam şu anda bu ISO'yu kullanıyorum modlu bir şekilde. Paylaşmak isterim fakat tam stabil çalışıyor mu emin değilim. Daha 1 gün oldu kuralı. Ama denemek isterseniz yine de upload edebilirim.

İlk defa bu kadar ayrıntılı düzenledim. Yanlış bir şey kapatmışta olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…