Rehber NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme

Hocam, yaptığım arkaplan geliyor ancak kuruluma geçmeden restart atıyor pcye. Ne yapmam lazım?

hocam yüksek ihtimalle png to bmp aracılığı ile atmışsınız fotoğrafı. Bende de aynı sorun oldu çöümünü hemen söyleyeyim;
Painte girin, resminizi paint ile açtıktan sonra farklı kaydet deyin, 24 bit bmp uzantılı olarak kaydedin, resource hackerdan dllin içine atın bmp uzantılı dosyanızı, kaydedip çıkın ve hazır artık source klasörünün içine atabilirsiniz.

Bunu klasik Windows gibi yapma şansımız yok mu? Çok modern duruyor. Bir de o mor arka planı kullanabilir miyiz ben Windows ne verdiyse onu kullanırım.

Bunu klasik Windows gibi yapma şansımız yok mu? Çok modern duruyor. Bir de o mor arka planı kullanabilir miyiz ben Windows ne verdiyse onu kullanırım.

Hocam anladığım kadarıyla arkaplana yazı yazacaksınız veya uygulama ekleyeceksiniz. Rehberdeki gibi yapabilirsiniz.

Hocam linkler çalışmıyor. Linkleri yenileyebilir misiniz?

Merhaba linklerin bozuk olduğunu biliyorum. Ama bir şekilde arka planı bir şekilde değiştirdim. Ama lerup launchbarın nasıl entegre edildiğini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…