Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

@OgnitorenKs Sizce buradaki ayarlardan biri tetiklemiş olabilir mi yoksa Windows 11 buga mı girdi ?
Ağ simgesiyle ilgili bir ayar yapmadım. Ancak Windows 11 explorer değiştiği için yapılan bazı ayarlar farklı tepkiler verebiliyor. Bir çözüm bulursam yazarım. Denediğim yöntemler şu an işe yaramadı.

Teşekkürler. Bu arada ben normal windows 10 dan windows 11'e kendi aracı ile yükseltme yaptım farklı bir lite veya düzenlenmiş versiyonu kurmadım.

Hocam o sorunu ben atlattım da antivirüsle tarayayım dedim bilgisayarı bu hata çıktı ve bilgisayarda yazı yazarken kasma gibi şeyler oluyor.
Sisteminizle alakalı bilgim olmadığı için tahminlerimi yazayım.
  1. Virüs bulaşmış olabilir.
  2. Sistem dosyaları bozulmuş olabilir.
  3. Tarama yaparken donanımın tamamı kullandıldığı için kasma yapıyor olabilir.
Tavsiyem var ise farklı bir bilgisayardan Bitdefender veya Kaspersky rescue disk indirip USB diski hazırladıktan sonra tarama yaptırınız.

Hocam yeni kurmuştum bu nasıl mümkün olabilir?

3 seçenek sundum hocam. Ya hiçbiri ya da biri bu soruna neden oluyor. Yazdıklarım varsayım sadece. Tam tespit için sistemin detaylı incelenmesi lazım.

Hocam gerek kalmadı şu an orjinaldeyim kendim yapıyorum Lite versiyonunu iyi çalışmalar ellerinize sağlık.

@OgnitorenKs merhaba, şu windows özellikleri penceresinin resmini göndermeniz mümkün mü? En son buradan 1-2 ayar kapattım yeniden başlatınca simge kaybolmuştu. Sizdeki ayarları denemek istiyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…