Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Wifi ayarlarını sildiyseniz. Driver bölümünde sıkıntı çıkarabilir?
Hocam yükledim iyi güzel taskbarda Wi-Fi simgesi yok.
Ses simgesinin içinde Wifi simgesi yer alıyor. Ağ simgesinin kaybolmasına neden olan ayarı çözemedim.
Bat dosyasının içinde regedit ayarlamaları, Nihai performans ekle-seç, hosts dosyasını düzenleme, Görev zamanlayacısı için düzenlemeler yer almaktadır. NTLite Windows 11'de reg kayıtlarını 50'ye düşürdüğü için böyle bir çözüm ürettim.

Teşekkürler hocam emeğinize sağlık. Güncel 22000.346 ile çalışmanız olacak mı veya bu güncellemeyi bu sisteme entegre edecek misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam emeğinize sağlık. Güncel 22000.346 ile çalışmanız olacak mı veya bu güncellemeyi bu sisteme entegre edecek misiniz?
Hafta sonu Windows 10 ve 11 linklerini güncelleyeceğim. İçeriğinde fazladan bileşen çıkarmamaya çalışacağım. Yani konu içindeki ayarların biraz kırpılmış haliyle paylaşacağım.

Hafta sonu Windows 10 ve 11 linklerini güncelleyeceğim. İçeriğinde fazladan bileşen çıkarmamaya çalışacağım. Yani konu içindeki ayarların biraz kırpılmış haliyle paylaşacağım.

Bekliyoruz hocam. Teşekkürler, emeğinize sağlık.
Güncellendi mi linkler? Bir de 22000.346 mı oldu?

Merhaba. Linkler yenilendi mi?

Son düzenleme:
Bekliyoruz hocam. Teşekkürler, emeğinize sağlık.
Güncellendi mi linkler? Bir de 22000.346 mı oldu?

Merhaba. Linkler yenilendi mi?
Üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Bazı hatalar aldım onları çözüp yayınlayacağım. Yarın 10 ve 11 yayınlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…