Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Tamam indiriyorum o zaman. Bir de, ISO dosyasına 3-4 programı entegre etmek basit bir iş mi? Mesela ofis, uTorrent, codec gibi...

Tamam indiriyorum o zaman. Bir de, ISO dosyasına 3-4 programı entegre etmek basit bir iş mi? Mesela ofis, uTorrent, codec gibi...
Zor değil hocam. Sessiz kurulum parametreleriyle katılmsız kurulum yaptırabilirsiniz. Bunun için hazırladığım rehberler mevcut;
Rehber: Komut dosyası ile katılımsız kurulum oluşturma
Rehber: Microsoft Office katılımsız yapma

Sorduğunuz soruyu bir arkadaş toolbox ile katılımsız hale getirmemi istemişti. Bununla ilgili de not aldım. NTLite yanına yardımcı küçük bir toolbox yapma planım var.

@OgnitorenKs senin hazır lite isoyu kurdum. Her şey yolunda. Beni hacklemezsen sevinirim.

Düzeltme: İlk sorunum, girişte PIN girmeyi kaldırmak için Hesaplar'dan Oturum Açma Seçeneklerine giremedim.

2. Sorunum: Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturamıyorum.

3. Sorunum: Kaspersky bana sormadan toolbox'ı sildi.

Son düzenleme:
@OgnitorenKs senin hazır lite isoyu kurdum. Her şey yolunda. Beni hacklemezsen sevinirim.
Yok hocam içiniz ferah olsun. Sistemi kaç kişi indirdi onu bile bilmiyorum.
1. sorun hakkında bilgim yok hocam.
2 - Sistem geri yükleme kapatıldı. Sistemi kullanışsız hale getirebiliyor. Yeniden açamazsanız ayar paylaşacağım.
3 - Bat dosyalarının boyutu artınca antivirüsler virüs olarak algılıyor ondan silmiştir. Kullanmak isterseniz beyaz listeye alıp kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Her PC açılışında PIN girmek yorucu. Sistem geri yükleme'yi açma ayarını paylaşırsan çok sevinirim. @OgnitorenKs
Hocam Microsoft hesabınızla mı giriş yaptınız?
Sistem geri yüklemeyi açmak için;
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]
sc config SDRSVC start= demand
net start SDRSVC
reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT\SystemRestore" /v "DisableSR" /t REG_DWORD /d 0 /f[/CODE]

Ayrıca Oturum açma seçeneklerine gelince biraz bekleyin. Geç açılıyor o ekran. Hangi ayarın neden olduğuyla ilgili araştırma yapacağım.
@geNcuez
EDİT: Hocam pin kaldırmak için aşağıdaki kodu deneyin.
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System" /v "AllowDomainPINLogon" /t REG_DWORD /d 0 /f [/CODE]

Son düzenleme:
Sistemi kurmaya çalıştım ancak internet bağlantısı ve Microsoft hesabı istiyor ve atlamıyor. Bence direk masaüstü gelmesi gerek. Kurulumu iptal edip tekrar eski sisteme döndüm.

Microsoft hesabımla giriş yaptım.
Sistem geri yüklemeyi açmak için verdiğiniz kod çalıştı.
Pin kaldırmak için verdiğiniz kod çalışmadı.
Oturum açma seçeneklerinde bekleyince açıldı. Ordan kaldırdım. Teşekkürler.

Sistemi kurmaya çalıştım ancak internet bağlantısı ve Microsoft hesabı istiyor ve atlamıyor. Bence direk masaüstü gelmesi gerek. Kurulumu iptal edip tekrar eski sisteme döndüm.
Home ve Home Single Language sistemlerde Microsoft hesabı için zorluyor. O sorun Microsoft ile alakalı ancak not aldım. Bu konu da da araştırma yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…