Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Home ve Home Single Language sistemlerde Microsoft hesabı için zorluyor. O sorun Microsoft ile alakalı ancak not aldım. Bu konu da da araştırma yapacağım.
Hocam hemen yardım edeyim. Kurulmda OOBENetworkConnectionFlow.exe'yi kapatın. Yada kullanıcı adı ve şifreye "a" yazın. NTLite'da bir yerden yapılıyodu bu sanırım hizmetlerdendi.

Hocam hemen yardım edeyim. Kurulmda OOBENetworkConnectionFlow.exe'yi kapatın. Yada kullanıcı adı ve şifreye "a" yazın. NTLite'da bir yerden yapılıyodu bu sanırım hizmetlerdendi.
Söylediğiniz hizmeti araştıracağım hocam. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu arada söylediğiniz katılımsız program ekleme olayını Toolbox'a ekledim. Toolbox içinde yer alan programları indir-yükle ve setup dosyalarıyla imaja entegre etmek için iki farklı ayar yaptım. Toolbox'ı v1.3 sürümüne güncelleyince yayınlayacağım.

Ellerinize sağlık hocam.

NTLite programında düzenlemeler yaptım ama en son ISO dosyası bir türlü oluşmuyor ayarlarınıda her zamanki gibi yapmıştım saatlerce beklememe rağmen oluşmuyor.

Dosya Ekleri

• ntlite.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 68
NTLite programında düzenlemeler yaptım ama en son ISO dosyası bir türlü oluşmuyor ayarlarınıda her zamanki gibi yapmıştım saatlerce beklememe rağmen oluşmuyor.
Hocam güncel versiyonu kurun. ISO oluştur bölümünde takılmış. Iso oluştur demeden işlemi yeniden yapın.

ISO'yu çıktı aldım. Sonra ISO dosyasının üzerinden dosyaları çıkartıp flash belleğe direkt attım ve kurmaya çalıştım. ISO dosyasını Rufus programı ile mi hazırlamam gerekiyor? Ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam Rufus programı ile ISO'yu USB diske yazmanız gerekiyor. Aksi takdirde boot ederken sorun yaşarsınız.

Evet hocam Rufus programı ile ISO'yu USB diske yazmanız gerekiyor. Aksi takdirde boot ederken sorun yaşarsınız.

Sağ olun hocam halettim. Sürücü güncellemelerini de kapattım. İnşallah bir daha açılmaz.

Windows 11 ile gelen, küçük sağ tıklama menüsü sanırım bu versiyonda yok. Onu geri açabilmenin bir yolu var mı acaba? Çok hoşuma gitmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz şey herhalde sağ-tık menüsünü Windows10'daki haline getirmek. Açmak için;

Hazırladığım sistemlere entegre ettiğim tarafımca yapılmış Toolbox üzerinden yapabilirsiniz. Sırasıyla 53 > 4 > 1 tuşlayarak yapabilirsiniz.
OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Toolbox indirmek istemezseniz, aşağıdaki komutu uygulayın;
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]reg add "HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32" /f
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exe[/CODE]

Ayrıca NTLite üzerinden de düzenleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…