Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Şu şekilde alıyor ya onu demek istemiştim.

Elinize saglik. Windows 10 da gelirse daha cok kullanici cekersiniz. YouTube'da da tanitim yapmanizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize saglik. Windows 10 da gelirse daha cok kullanici cekersiniz. YouTube'da da tanitim yapmanizi tavsiye ederim.
Windows 10 rehber ve hazır sistemleri sundum hocam. Telefondan yazdığım için link veremiyorum. PC geçince link paylaşırım.
Paylaştığım komut sorununuzu çözecektir hocam.

Windows 10 rehber ve hazır sistemleri sundum hocam. Telefondan yazdığım için link veremiyorum. PC geçince link paylaşırım.

Paylaştığım komut sorununuzu çözecektir hocam.

hocam isoyu tekrar düzenliyorum da. Sesle yazmanın açık kalması için hangi ayarı yapmam lazım acaba ?

Orda bulamadım üstad. Bu arada ben Windos tuşu + H ye basılarak açılan özelliği sormak istemiştim. Narrator Quickstart ekrandakileri okuma oluyor sanırım. Benim demek istediğim şu linkteki gibi sesle yazı yazdırma özelliği.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cortana ait özellik olabilir hocam. Cortana ait bölümleri kapatmadan deneyin.

v1.6 sürümü yayınlandı.

İnternet bağlantı durumunu her indirme işlemi öncesi kontrol edecek şekilde düzenleme yaptım. Bağlantı olmaması halinde uyarı verecek.

Format tarihi eklendi. Sisteme format atıldığı tarihi öğrenebilirsiniz. @300319 Eray Bey'e bu konudaki desteği için teşekkür ederim.

[CODE title="v1.6 güncelleme notları"]
-----------------
► Versiyon 1.6 -
-----------------
Yayınlanma Tarihi: 29.12.2021

• Windows Düzenleme > "Wim /Delete" çoklu seçme özelliği kaldırıldı. (İndex numaraları kaydığı için ilk silme işleminden sonra hatalı işlem yapıyordu)
• Windows Düzenleme > Yol tanımlama bölümlerinde gereksiz komutlar kaldırıldı.
• Windows Düzenleme > "AIO Windows Hazırla" çoklu seçme özelliğindeki hata giderildi.
• Windows Düzenleme > Tüm bölümlerde "X" tuşu geri dönüş tuşu olarak ayarlandı.
• Windows Düzenleme > "AIO Windows Hazırla" birleştirme bölümündeki eski tema sorunu giderildi.
• Windows Düzenleme > "Telemetry engelle (Hosts)" bölümündeki yönlendirme hatası giderildi."
• Sistem Hakkında > Sistem format tarihi eklendi. (Eray Türkay'a verdiği bilgi için teşekkür ederim)
• Olası sorunlarda hızlı hata tespiti için log sistemi eklendi.
• İndirme işlemlerinde internet durum kontrolü eklendi.
• Toolbox.bat içinde yorum satırları arttırıldı. [/CODE]

Hocam güzel sürüme benziyor kodları inceleyeceğim. Uygulama çok ilgimi çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…