Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Hocam Github'a projeyi kilitli olarak yükledim. Toolbox ile ilgili çoğu sorunu hallettim. Bugün akşam Github'la ilgili araştırma yapacağım. Proje nasıl yönetilir? Sürüm yayınlama işlemleri hakkında net bilgileri öğrenip paylaşıma açacağım.

Hocam şu an Windows 11 için çıkardığınız bir işletim sistemi var mı acaba 23 sayfa mesajı okuyamadım kusura bakmayın.

Gönderdiğim kitap gayet iyidir öğrenmeniz için.

Hocam şu an Windows 11 için çıkardığınız bir işletim sistemi var mı acaba 23 sayfa mesajı okuyamadım kusura bakmayın.
Windows 11 Lite / Pro / Home Single Language hazır sistem
https://drive.google.com/file/d/1iJU7gXcuvMbk7X9QrnTIKtTt5FpUkTro/view
( Sürümden sürüme güncellenecektir.)
Konu başında verdim hocam direkt link olarak koyulmasına müsaade edilmediği için satır içi kod olarak verdim.

Konu başında verdim hocam direkt link olarak koyulmasına müsaade edilmediği için satır içi kod olarak verdim.

Hocam bu linkteki düzenlenmiş olan Windows 11mi yoksa direkt Microsoft'un çıkardığı mı?

Hocam ben işletim sistemini kurdum fakat fotoğrafları ve videoları açamıyorum sanırım fotoğraflar uygulaması kaldırılmış bunu nasıl geri yükleyebilirim?

Hocam ben işletim sistemini kurdum fakat fotoğrafları ve videoları açamıyorum sanırım fotoğraflar uygulaması kaldırılmış bunu nasıl geri yükleyebilirim?
Market uygulaması üzerinden Microsoft Photos uygulamasını indirerek hocam. Videolar için Toolbox üzerinden K-Lite veya VLC yazılımını yükleyebilirsiniz.

Hocam iyi akşamlar şu an bilgisayarın şifresini kaldırabiliyor muyum kaldırabiliyorsam nasıl kaldıracağım?

Hocam iyi akşamlar şu an bilgisayarın şifresini kaldırabiliyor muyum kaldırabiliyorsam nasıl kaldıracağım?
Toolbox üzerinden 65 - Kullanıcı Hesap Yönetimi bölümünden > 6 - Şifremi unuttum bölümünden kaldırabilirsiniz. Kullanıcı ismini yazdıktan sonra gelen ekranda şifre ister 2 defa enter tuşuna basın. Şifre kalkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…