Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Merhaba kardeşim, defenderi ntlite ile windows 10 dahil kaldırabiliyorduk fakat windows 11'de ntlite ücretsiz sürümde kaldıramadım, Windows 11'de defenderi organ söker gibi sistemden sökmenin bir yolu var mıdır?

Merhaba kardeşim, defenderi ntlite ile windows 10 dahil kaldırabiliyorduk fakat windows 11'de ntlite ücretsiz sürümde kaldıramadım, Windows 11'de defenderi organ söker gibi sistemden sökmenin bir yolu var mıdır?
Son yaptığım düzenlemede kaldırılabiliyordu. Hata mı aldınız? Yoksa ilgili bölümler işaretlenmiyor mu?

Son yaptığım düzenlemede kaldırılabiliyordu. Hata mı aldınız? Yoksa ilgili bölümler işaretlenmiyor mu?
Şimdi deniyorum kardeşim, komple mi siliniyor yoksa devre dışı mı kalıyor, ntlite ücretsiz versiyon iş görüyor mu bu işlemde?
Çalışmaların için çok teşekkür ederiz kardeşim, hazırladığınız Windows 11 pro iso linkini paylaşma imkanınız var mı acaba aradım fakat bulamadım.

Son düzenleme:
Tamamen siliniyor. Ntlite ile verdiğim tüm ayar ve tavsiyeler ücretsiz versiyon üzerinden veriyorum.

Hazır sistem artık sunmuyorum. Onların yerine yeni konular gelecek.

Tamamen siliniyor. Ntlite ile verdiğim tüm ayar ve tavsiyeler ücretsiz versiyon üzerinden veriyorum.

Hazır sistem artık sunmuyorum. Onların yerine yeni konular gelecek.
Ntlite ile yaptığım işlemlerde install.wim içeriğine sanki müdehale edemiyor, yapılan işlemleri geri alıyor, bar dolduktan sonra tekrar geri geri gidiyor ve işlem tamamlanmıyor, bunun sebebi ne olabilir acaba?

Ntlite ile yaptığım işlemlerde install.wim içeriğine sanki müdehale edemiyor, yapılan işlemleri geri alıyor, bar dolduktan sonra tekrar geri geri gidiyor ve işlem tamamlanmıyor, bunun sebebi ne olabilir acaba?
Hocam antivirüs var ise kapatın. Ntlite'ın imajı çıkardığı klasörü açıyorsanız kapatın. En güncel sürümü kullanın.

Hocam sizin hazırladığınız Windows 11 performans isosu var mı ? Yoksa böyle NTlite üzerinden kendimiz mi yapmak zorundayız ?

Hocam sizin hazırladığınız Windows 11 performans isosu var mı ? Yoksa böyle NTlite üzerinden kendimiz mi yapmak zorundayız ?
2 gün öncesine kadar vardı. Aldığım karar sonrası bunları kaldırdım. Şu an yalnızca Windows 10 sisteme ait hazır sistem duruyor. Onu da ay sonunda kaldıracağım. Hazır sistemler kalıplarıyla paylaşılacaktır. İsteyen indirip kendisi inşa edecek. Yakın zamanda konularını açacağım. Şu an da konu içeriğine bakarak istediğiniz şekilde sistemi kendinize uygun hale getirebilirsiniz.

Windows 11 ISO düzenlemede yazdırma biriktiricisini silmişim ve de o nedenle yazıcı driverini kuramıyorum acaba bu özelliği nasıl yeniden kazandırabilirim?

Windows 11 ISO düzenlemede yazdırma biriktiricisini silmişim ve de o nedenle yazıcı driverini kuramıyorum acaba bu özelliği nasıl yeniden kazandırabilirim?
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]sc config Spooler start= auto
net start Spooler[/CODE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…