Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Böyle gereksiz şeyleri silerek/kapatarak sistem hafifletme işlerini çok seviyorum. Android'de deneme yanılma yoluyla sistem uygulamalarını siliyorum 300 uygulamadan 68 yada 130 gibi (Telefona bağlı) uygulama kalıyor pil ve ram performansı ciddi şekilde iyileşiyor. Aynı şeyleri windows 11'de çalışan hizmetler kısmında yaparak RAM ve CPU yükünü azaltmak istiyorum fakat Windows da sorun olduğunda geri dönüş formatla olduğundan uğraşsasım gelmiyor Android de bilenler bilir bir sıkıntı olduğunda TWRP üzerinden sistem bölümü yedeğini yüklendiğinde sorun çözülüyor ve veri kaybı olmuyor.

Hocam ayıptır sorması ama telefonda nasıl yapıyorsunuz ADB çalışmıyor bende

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ayıptır sorması ama telefonda nasıl yapıyorsunuz ADB çalışmıyor bende
Telefonuma TWRP yükleyip root atıyorum sistem uygulamasını silen uygulama yükleyip deneme yanılma yoluyla sistem uygulamalarını siliyorum bir sorun olduğunda sistem bölümü yedeğini yükleyip sorun çıkartan uygulamayı tespit ediyorum sorun çıkartan uygulamaları silmiyorum geri kalanı siliyorum zaman ve sabır gerektiriyor açıkçası.

Telefonumun TWRP sürümü olsa yükleceğim de olmuyor işte her neyse konu kirlenmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Her telefonun root yöntemi farklıdır TWRP telefona download modda yüklenir sonrada Magisk veya SuperSU uygulamaları yüklenerek telefon root olmuş olur.

Ama ben root atmak istemiyorum sadece TWRP istiyorum ancak kendi sitesindede Huawei Y5 2018 için TWRP yok

Ama ben root atmak istemiyorum sadece TWRP istiyorum ancak kendi sitesindede Huawei Y5 2018 için TWRP yok

Telefona root istemiyorsan TWRP yüklemenin manası yok ki zira TWRP o amaçla yüklenir amaç da telefona süper yetki alırsın her türlü işe yaramayan sistem dosyalarını dahi silebilirsin. Ayrıca TWRP telefona özel bir uygulama olmayıp geliştiricilerin kullandığı bir yöntemdir ve TWRP APK yüklenerek kurulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…