Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Hocam bunu artık herkes biliyor zaten onu da biliyorum ancak sitesinden bir dosya indirmek gerekiyormuş. Ayrıca sistemi kaydedip bir gün bozulursa oradan sistemi geri yükleyebilmek adına kullanan da vardır.

Anladığım siz TWRP yükleyip telefonun yedeğini onunla alacaksınız sonrada yedekten telefona yeniden kurulum yapacaksınız ama bu işlem rootdan sonra olur. Root olmaz ise bu işlem olmaz.

Bu işlemleri farklı bir Windows işletim sistemi ile yapsak olur mu?

Windows 11 - NTLite kalıp dosyaları ustam link silinmiş, yenilersen sevinirim.

Arkadaşlar Windows 11'in örneğin son sürümü V593 de OneDrive'yi tamamen kaldırmak istiyorum ama NTLite ile ISO içerisinde hiçbir yerde bulamadım sadece sistem içerisinde OneDrive devre dışı vs. bırakabiliyorum ama uygulamanın kendisini bir türlü bulamıyorum acaba bu uygulama son sürümlerinde kaldırılamıyor mu?

Hocam ben şimdi bunu kurdum diyelim. Yeni kullanıcıya geçersem bu yaptıklarımızın hepsi gider mi?

Ben mi yanlış yaptım bilmiyorum ama ram kullanımında değişiklik olmadı. Sanki hiç bi ayar yapmamışım gibi şuan windows. Acaba güncelleme yaptığım için mi böyle oldu. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Güncelleme yaptıktan sonra tüm ayarlar eski haline döner. Toolbox'un güncelleme sonrası bölümünü kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…