Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Print to PDF, Windows Search, Indexing nasıl gereksiz anlamadım hocam. Hani bunlar bloatware da değil.
Pek kullanılmadığı için. Bu tarz sistemlerde böyle hizmetler genelde kapalı olur. Siz kullanıyorsanız açık bırakabilirsiniz.
Windows Update ile güncelleme yapsam sorun olur mu. Yoksa Windows Update'yi devre dışı bırakmam mi gerek?
Size kalmış bir şey. Güncelleme sonrası temizlik yapması için Toolbox içine ayar ekledim.
Okumaya üşendim Teşekkürler.
Hiç okumakla uğraşmayın. Windows 11 düzenleyeceğiniz zaman gelin adım adım ilerleyin.

Son düzenleme:

Hocam kurayım mı ana makineye ne dersiniz?

Ram belleğinizin kapasitesi nedir? Ayrıca stock ISO değil dimi? Hocamın düzenlediği bir ISO olması gerekiyor.
Paylaştığım ISO dosyası düzenlenmiş halidir.
Hocam kurayım mı ana makineye ne dersiniz?
Hocam sistem özellikleri kaldırıyorsa geçebilirsiniz. Ben Windows 10 21H2'de bir süre daha geçirip öyle geçeceğim. İsterseniz konu sonunda linkini bıraktığım "Windows 11 VHD ile multiboot kurma" rehberine bakınız. Sistem denemelerinde ilaç gibi yöntemdir.
@AJFA hocam Windows 11 hazır sistem ve anlatımını tamamladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…