Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Arkadaş sosyali bıraktı, çok istiyorsanız kendi sitesinden sorun:

Hocam rehberi hiç anlayamadım ya ne yapacağımı bilmiyorum bir video da yok YouTube'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halletim bile hocam ama gittim mal gibi geri bildirim merkezini sildiğim için şu anda hiçbir uygulamayı indirmiyorum Store'den yeniden düzenleyeceğim.

Konu içindeki linklerde sorun mevcut güncel linkleri nerden bulabilirim

Üstat güzel bir Windows 11 performans NTLite ile düzenlenmiş bir XML dolsyasını paylaşabilir misiniz ama içerisinde Windows Search, yazdırma biriktiricisi, dokunmatik sensör, Bluetooth bileşenlerinin silinmediği çok makbule geçerdi.

► NTLite üzerinden yapılabilecek en sade ayarlamayı yaptım hocam. Kalıbı test etmedim. Uygulamadan önce kontrol edersiniz.
► Toolbox aracım üzerinden isterseniz playbook kalıbını uygulayabilirsiniz kalıp dosyasını %100 özelleştirilebilir olarak hazırladım. Kalıptaki ayarlar herkesin işini görebilecek şekilde düzenlendi.

Hocam bu kalıp da Windows Defender kapalı mı? Defendırı kullanmak istiyorumda.

Hocam bu kalıp da Windows Defender kapalı mı? Defendırı kullanmak istiyorumda.

İncelemedim ama;
Defeder kapalı olsa bile .xml aktif ettikten sonra Defender bilesenleri varsayılan olarak ayarlarsın.
Bilesenler: Sistem uygulamaları Defender “tik”atarsın
Ayarlar: Defender uygulamaları”varsayılan”
Ayarla

İndirdigin .xml de sunları sil;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…