Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Üstat benim bu NTLite ile düzenlemede katılımsız düzenleme kısmında oluşturabileceğimiz PC adı, kulanıcı adı, logo ekleme vs. gibi OEM bilgilerini değiştirebileceğimiz bölüm gördüm ancak bu konuda Google de araştırmalarımda tam açıklayıcı bilgilere erişemedim bu konuda sizin de bir araştırmanız konunuz var mıdır?

Hocam NTLite'ın o bölümünü ben genel olarak kullanmıyorum. İhtiyaç halinde bu siteden katılımsız kurulum dosyasını hazırlayıp indiriyorum. Dilerseniz buraya bir göz atın.

Bunun için Hüseyin hocanın sitesinde veya YouTube'da, tnctrden forum arkadasımız delipedro06 arkadasın paylasımları var, ona sorsanız daha iyi olur.
O bu tür ayrıntılı modifiyelere aşırı ilgili ve, gerçekten en ince ayrıntılarına kadar açıklama yapıyor.
Meraklı insanlara ögretmeye çalısıyor da yani,
Onunla irtibat yapın.
Size eminim yardımcı olur.

O projelerin sahibi yukarıdaki cevap veren arkadaşımız ve o arkadaşımız yukarıda katılımsız kurulum için çok önemli XML dosyası hazırlamamıza yardımcı link paylaşmış ben bunu çok önemsiyorum zira hazırlamada hayli detay var, ayrıca delipedro06 arkadaşımızıda takip ediyorum o çok uzun detaylı antımın da böyle bir konudan bahsetmemişti sanırım.

Bununla ilgili bir video yapacaktı, fazla ilgilenmediğim için yaptımı bilmiyorum ama
Winreducer kullanımında bu olaydan bahsetmiştir.
O prgramda sizin bahsettiğiniz kısım var onu kesinlikle anlatmistır.
Denetim Masası, sistem sayfasınıda özelleştirmeyi de anlatacaktı bildiğim kadar.
Delipedro bu tür modifiyeleri seven ve kullanan titiz biri.
İletişim yaparsanız daha ayrıntılı bilgi verir hocam, bu konulara hakikatten önem veren ve uzun süre ugrasıp paylasıyor..

Windows 11 24H2 öncesi sürümlerde NTLite ile katılımsız ISO hazırlayabiliyorum ama nedense 24H2 sürümlerde katılımsız kurulum hata veriyor bu neden olabilir?

Windows 11 24H2 öncesi sürümlerde NTLite ile katılımsız ISO hazırlayabiliyorum ama nedense 24H2 sürümlerde katılımsız kurulum hata veriyor bu neden olabilir?
Test etmediğim için net cevap veremiyorum ancak 24H2 sürümünde arka planda çok fazla değişiklik yaptılar. Muhtemelen bu değişikliklerden kaynaklı parametrelerde değişmiş olabilir. Eğer böyleyse NTLite güncelleme yayınladıktan sonra sorun çözülür.

Son sürüm yukleyerek,
NTLite 24H2'deki gameros XML de OOBE kısmı var, bu kısmı kendine göre düzenlersen sorun çözülürmü acaba diye dusunuyorum.
Katılımsızla işim olmadıgı için aklıma bu geldi.

Gameros XML dosyası çok eski Windows'un ilk çıktığı versiyonlarından birisi Windows 11 Professional (21h2) X64 - 10.0.22000.318 bu sürüme ait ve katılımsızdır ben zaten bu sürümleri kendim yapabiliyorum ama bu XML'ler 24H2 sürüm versiyonlarında olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…