Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Disk seçip ileri dediğimde % işlemide bir anda Windows 11 yüklenemesi tamamlanamadı diyor.
VMware Pro17 kullanıyorum.

Disk seçip ileri dediğimde % işlemide bir anda Windows 11 yüklenemesi tamamlanamadı diyor.
VMware Pro17 kullanıyorum.

Farklı veya orijinal W11 24H2 ISO denediğinde VMware'de sorun yasıyor musun?
Referans olarak konumda ISO var, sorunsuz çalışır, dene. Sorun ISO mu, yoksa sanal mı?

W11_24son.xml:W11_24son.xml

W11 24H2 2448'den beri kullandıgım guncel XML.
ilgili xml dosysnızı kullanarak sadece katılımsız kurulum sağladım windows kurulumunu yaptım ancak ne yaptısa microdoft hesabıma girmedim ve store uygulamasıda açılmıyor o nedenle mevcut uygulamalarıda güncelleyemedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-26 163122.png
    482,9 KB · Görüntüleme: 26

Microsoft hesap ile açmadım(hesabım yok) ama, storda sorun yok.
Aynı XML de.
Çocuk laptopta Microsoft hesap kullanıyordu, formatladım.
Hesabı açtırır, bakarım.
Muhtemelen Edge olmadıgı için sorun yasar/yasayabilirsin acaba diye dusunuyorum.

@Nurettin bey
Store de sorunsuz hesap acıyorum ama, PC de "bizim tarafımızdan bir sorun olustu" hatası aldım.
Hesapta kayıtlı PC de gorunuyor, Store'de hesap acık.
Simdi Microsoft hesap ile kurulum yapacağım laptop a.
Aklıma taklıldı.
Gelişmeyi yazarım

Dosya Ekleri

• 2.png
    955,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

XML dosyasına baktım Microsoft hesap ile açılmasına izin verilmesi devre dışı idi onu varsayılana döndürdüm ve yeniden ISO oluşturdum bu sefer sorunsuz hesap ekledim ve güncellemeyi yapabildim ilginize teşekkürler. Ayrıca uıygulamaların geneli silinmemiş.

Dediğim gibi hep yerel kullandıgım için hesaplar devre dışıdır.
Benim de sonradan aklıma geldi.

Uygulamaları UUP'tan indirirken siliyorum.
UUP'ta i̇ni ve TXT ayarlayarak Edge vs. siliyorum.
Sadece notpad, magaza, hesap makinesı, paint, gethelp bırakıyorum.
Msmg ile OneDrive silip tum surumleri gordugum için gorsellestırmeleri burada yapıyorum.
NTLite XML ile de geri kalan vs.

Bu sıte bılen var mı CMD var bende.
Generate autounattend.xml files for Windows 10/11 bu sıtryı bılıyor musun?

@Nurettin bey abi XML yapmayı biliyor musun bende CMD var nasıl yapacağım BAT dosyam var.

@snop02 ustam.

Mevcut linkte kendimizin özelleştirebileceği NTLite ile kullanacağımız XML dosyası oluşturmak için kullanıyor sanıyorum siteyi dil çevirisi ile açık açıklamalara göre bir XML dosyası oluşturmuştum zamanında ama XML dosyasını ayarladıktan sonra sayfayı orijinal dile getirip XML dosyasını orijinal dilde indirmeliyiz. Ama ben burayla ilgilenmeyip kendimce ayarlar yapmaya çalışıyorum veya hazır XML dosyaları kullanıyorum.

@Nurettin bey nasıl yapıyorsun hazır bana da öğretsen abi bende CMD dosyası var.

@Nurettin bey abi yapamıyorum.

CMD dosyası nedir anlamadım NTLite ISO hazırlamak istiyorsanız konunun ilk sayufasında rehber düzenlemesine göre isonuzu hazırlıyorsunuz zaten program XML dosyasını oluşturuyor eğer ISO başarılı olduysa hazırladığınız ISO dosyasındaki XML dosyasını alıp diğer ISO düzenlemelerinizdede kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…