Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Hocam yönetici olarak çalıştırın. Yönetici yetkisi alırken takılı kalıyor olabilir.
Böyle oluyor aşağı kayıyor kapanıp açılıp geri gidiyor yukarı. Bu arada şuan internet kötü olduğu için indiremedim sadece toolbox'ı indirdim. Hocam birde programların Download edilceği sadece format sonrası pratik olcak bir toolbox yapar mısınız?

Yönetici yetkisi alırken takılıyor. .Bat dosyasının içini açıp görseldeki yeri silin.

@OgnitorenKs hocam sağ tık yapıp yeni kısmına geldiğimizde yeni metin belgesi oluştur vesaire yok. Ne yapacağız?

@OgnitorenKs hocam sağ tık yapıp yeni kısmına geldiğimizde yeni metin belgesi oluştur vesaire yok. Ne yapacağız?
Onu fark ettim. Ben silmedim ancak NTLite sürümünden kaynaklı olabilir. Wordpad uygulamasını kaldırırken notepad kaldırmış olabilir. Yeniden eklemeniz için reg kaydı paylaşacağım.

Bir sorun daha var hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-09 200115.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 174
Roblox Internet Explorer ile alakası mı varmış? Hocam birazdan Windows 11'e geçip yardımcı olacağım.

Microsoft sitesinde Internet Explorer 11 var ama indirip kursam düzelir mi?

Geçen hafta windows 10 rehberinizi gördüm hocam. Devamında windows 11 için de yayınlayacağınızı öğrenince çok sevinmiştim. Elinize sağlık ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…