Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Oldu sağolun hocam. Şimdi program menüsü bozuldu yazıyorum kodunu aynı sayfada kalıyor inmiyor hiçbiri.
OgnitorenKs.Toolbox bunu indirip deneyin. Ayrıca konu içindeki linki yeniledim.
Değişenler;
Windows 11 ve 10 için yaptığım toolboxları birleştirdim. Sisteminizi otomatik tespit edip uygun menüye aktarım yapacak şekilde düzenledim.
Hiç bir fikrim yok hocam, denemekten zarar gelmez ama isterseniz önden ben deneyeyim. Sorun olmazsa siz de uygularsanız.

Düzelmedi.

Hocam siz oyunu Market üzerinden mi indirdiniz? Ben şimdi Windows 11'e geçtim. Roblox indirdim, login bölümü açılıyor ama oyuna giremiyorum. Internet Explorer hatası vermedi. Onu çözmeye çalışıyorum.

Toolbox üzerinden 1 tuşlayıp All in one runtimes yüklediniz mi?
@OgnitorenKs hocam sağ tık yapıp yeni kısmına geldiğimizde yeni metin belgesi oluştur vesaire yok. Ne yapacağız?
Sağ-Tık "Yeni Metin Belgesi" geri getir. Bunu indirip yönetici olarak çalıştırın hocam sorun çözülecektir.

Son düzenleme:

All ın One runtimes şimdi kuruyorum.

Metin belgesi düzeldi.

Roblox düzelmedi.

Hocam bir de toolbox üzerinden TaskbarX indirilmiyor. ZIP olarak indirdikten sonra siliyor kendini.

İndirip, C:\program files içine çıkarıyor, sonra çalıştırıyor. Ancak masaüstüne kısayol atmasını sağlayabilirim.

Hocam direkt arama yerinde bile çıkmıyor.
İndirip, C:\program files içine çıkarıyor, sonra çalıştırıyor. Ancak masaüstüne kısayol atmasını sağlayabilirim.

Ve evet hocam dediğiniz gibi oraya atıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…