Rehber NTLite ile Windows 11 Düzenleme

Şimdi kuracağım. Bypass olayını tam olarak nerede yapmamız lazım? Direk yükleme arayüzü açılınca bypasslıyım mı?
Yükleme ekranında hata aldığınızda açıp engel kaldırdıktan sonra geri ileri yapın düzelir. Setup alanı açıldığı gibi de yapabilirsiniz.

Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim.

Hocam taskbarın en sonuna bir dosya sürüklüyorum ama masaüstüne geçmiyor. Bu genel bir sorun mu? Ayrıca çalışan uygulamalara taskbar üzerinden sürüklemeye çalışınca da bir şey olmuyor.

Bunun gibi.

Windows 11'de bu şekilde ayarlanmış. Herkes şikayetçi.

NtLite ile hem Windows 10 hem Windows 11 düzenledikten ve kurulum yaptıktan sonra dizin oluşturma çalışmıyor. Acaba hangi ayarı yapmamam lazım bunun olmaması için? Sistem bayağı hızlanıyor fakat Windows'ta dosya veya uygulama aratamıyorum. Bir de dosya gezgininde klasördeyken guruplandırmayı kapatıyorum, sıramalayı da "ad" olarak işaretliyorum kaydedilmiyor, tekrar eski haline dönüyor. Bunların olmaması için neyi yapmamam gerek?

Dizin oluşturma hizmeti Windows Search'tır. Sizin arama yapamıyorumdan kastınız görev çubuğundaki arama bölümü ise Ntlite > Bileşenler > Windows Apps > Sistem uygulamaları bölümünden Windows Search(Search app) kapatmayın. Ayrıca aynı bölümde klasör araması için File explorer kapatmayın. Windows Search indeksleme hizmet Ntlite > hizmetler bölümünde yer almaktadır. Çalışmasını istiyorsanız otomatik veya manuel yapın. Benim tavsiyem, bunları kapalı tutun. Bu hizmet yerine Everything uygulamasını kullanın.
Edit: Search app kapatmayın ama kullanışlıdır

Klasör içerisinde bahsettiğiniz hatayla ilgili bir düzenleme yapmadım. Neden kaynaklandığı hakkında fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…