Windows hakkında bilgi sahibiyim ama ISO ile alakam yoktur, rica etsem birisi bakıp bir hata olup olmadığını, nasıl daha da hafif yapabileceğimi söyleyebilir mi?
@Tseenka Acaba 20H2 sürümünü mü düzenlediniz? @AJFA Hocam birde 21H2 sürümünde Kaspersky arkada açıkken %41 RAM kullanımı normal mi? Bütün sistem uygulamalarını ve uygulamaları sildim. Windows bomboş geldi. İlk açtığımda %30 civarlarında geziyordu ama Kaspersky'ı yükledikten sonra %40 civarlarına çıktı. 4GB RAM var.
@Tseenka Acaba 20H2 sürümünü mü düzenlediniz? @AJFA Hocam bir de 21H2 sürümünde Kaspersky arkada açıkken %41 RAM kullanımı normal mi? Bütün sistem uygulamalarını ve uygulamaları sildim. Windows bomboş geldi. İlk açtığımda %30 civarlarında geziyordu ama Kaspersky'ı yükledikten sonra %40 civarlarına çıktı. 4 GB RAM var.
Hocam ben hala daha NTLite'ı çözmeye çalışıyorum, büyük bir kısmını çözdüm ancak tam anlamıyla anlayabilmiş değilim, en azından yukarıda attığım linktekinin çok daha hafif halini ISO olarak yaptım ve kendi rehberimdeki ilk 2 adımı uyguladım RAM kullanımı yaklaşık 980 MB'larda gezmekteydi, bu işleri @AJFA hocam biliyor.
Hocam ben hala daha NTLite'ı çözmeye çalışıyorum, büyük bir kısmını çözdüm ancak tam anlamıyla anlayabilmiş değilim, en azından yukarıda attığım linktekinin çok daha hafif halini ISO olarak yaptım ve kendi rehberimdeki ilk 2 adımı uyguladım RAM kullanımı yaklaşık 980 MB'larda gezmekteydi, bu işleri @AJFA hocam biliyor.