Çözüldü NTLite Windows arka planı değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MızraklıAdam

Hectopat
Daha fazla  
NTLite ile Windows 10 ISO'su editliyorum arka plan değiştirmeyi bulamadım hiçbir yerdede net bir cevap yok.

Çözüm
Düzenlemek istediğiniz Windows sürümüne sağ tıklayın, "Dizini görüntüle" gibi bir seçenek olması gerekecek. Ona tıklayın.

Sonra istediğiniz arka planı "img0.jpg" olarak yeniden adlandırıp aşağıdaki konumdaki varsayılan Windows arka planı ile değiştirin.

Ben arka plan simsiyah olması için komple sildim. Şimdi de sadece bu arkaplanın uygulanması için diğer kullanılmayacak arkaplanları silmemiz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki konumdan "4K" klasörünü silin:

Eğer kilit ekranı arkaplanlarını düzenlemek ya da silmek istiyor iseniz hepsi "Screen" klasöründe bulunmaktadır.
Çiçekler ve Windows 10 temasına ait arkaplanları da silmek için aşağıdaki konumdan "Çiçekler" ve "Windows 10" klasörünü silin.

Ek olarak "Çiçekler" ve "Windows 10" temasını tamamen silmek isterseniz NTLite'ın bileşenler kısmındaki "Diğer Temalar" bileşenini kaldırabilirsiniz.

Başka bir sorunuz var ise sorabilirsiniz.
Düzenlemek istediğiniz Windows sürümüne sağ tıklayın, "Dizini görüntüle" gibi bir seçenek olması gerekecek. Ona tıklayın.

Sonra istediğiniz arka planı "img0.jpg" olarak yeniden adlandırıp aşağıdaki konumdaki varsayılan Windows arka planı ile değiştirin.

Ben arka plan simsiyah olması için komple sildim. Şimdi de sadece bu arkaplanın uygulanması için diğer kullanılmayacak arkaplanları silmemiz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki konumdan "4K" klasörünü silin:

Eğer kilit ekranı arkaplanlarını düzenlemek ya da silmek istiyor iseniz hepsi "Screen" klasöründe bulunmaktadır.
Çiçekler ve Windows 10 temasına ait arkaplanları da silmek için aşağıdaki konumdan "Çiçekler" ve "Windows 10" klasörünü silin.

Ek olarak "Çiçekler" ve "Windows 10" temasını tamamen silmek isterseniz NTLite'ın bileşenler kısmındaki "Diğer Temalar" bileşenini kaldırabilirsiniz.

Başka bir sorunuz var ise sorabilirsiniz.

Çözüm

Program nasıl entegre edeceğiz bunu da cevaplarsan sevinirim.

Dosyayı değiştiremiyorum bu hatayı veriyor.

Program nasıl entegre edeceğiz bunu da cevaplarsan sevinirim.

Kurulum sonrası sekmesinden "Ekle" kısmına gelip "Dosya" kısmından kurulu gelmek istediğiniz programın kurulum dosyasını seçip ekleyin.

Eğer Windows kurulurken bu programın kurulum ekranını görmek istemiyor iseniz programın kurulum dosyasını sessiz olarak çalışmasını "/S" "/s" "/silent" "/Q" "/quiet" gibi komutlar ile sağlayabilirsiniz.

Ama bu komutlar programdan programa göre değişebiliyor ilk önce kendi bilgisayarınızda deneyerek NTLite'a geçirin yoksa kurulumda kötü sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.
Dosyayı değiştiremiyorum bu hatayı veriyor.

Bu registry dosyasını çalıştırıp onay verin, sonra değiştirmek istediğiniz PNG dosyasına sağ tıklayıp "Take Ownership" seçeneğini seçin. Artık o dosyanın sahipliği sizin, istediğiniz gibi silip düzenleyebilirsiniz.

"Take Ownership" seçeneğini kaldırmak ister iseniz aşağıdaki registry dosyasını kullanmanız gerekiyor:

Tek kelimeyle adamın dibisin çok teşekkürler.

Allah razı olsun abi sen olmasaydın kendi windows 11 iso yapamazdım hatta kendi iso dosyası yaptım bile cortana desteklemediği içinde kaldırdım tabi denemek için zamanı bulursam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…