Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Kasım 2020 #1 NTLite programı bildiğim kadarıyla Windows'u modifiye etmekte işe yarıyor. Windows kurulduktan sonra otomatikmen Google, VLC Office gibi programlar olması için nasıl bir şey yapmalıyım?
NTLite programı bildiğim kadarıyla Windows'u modifiye etmekte işe yarıyor. Windows kurulduktan sonra otomatikmen Google, VLC Office gibi programlar olması için nasıl bir şey yapmalıyım?
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 NTLite ile her programı entegre edemezsiniz. Ekleyeceğiniz programları katılımsız olacak şekilde ayarladıktan sonra modifiye edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
NTLite ile her programı entegre edemezsiniz. Ekleyeceğiniz programları katılımsız olacak şekilde ayarladıktan sonra modifiye edebilirsiniz.
KS KS Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Kasım 2020 #3 Eray Efe dedi: NTLite ile her programı entegre edemezsiniz. Ekleyeceğiniz programları katılımsız olacak şekilde ayarladıktan sonra modifiye edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim ben katılımsız program attım Artı 0 Eksi
Eray Efe dedi: NTLite ile her programı entegre edemezsiniz. Ekleyeceğiniz programları katılımsız olacak şekilde ayarladıktan sonra modifiye edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim ben katılımsız program attım