Ntoskrnl.exe mavi ekran hatası nasıl çözülür?

shipz

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050 Laptop Gpu
İşlemci
i5 12500H
Merhaba.
Yaklaşık iki ay önce ilk defa bir mavi ekran aldım, tekrar olmayınca önemsemedim fakat tekrar mavi ekran almaya başladım ve bu sefer sık gerçekleşiyor.

Birkaç araştırma sonucunda Windows bellek tarama yaptım fakat onun da sonuçlarında hata çıkmadı tıkandım. Yardımcı olabilir misiniz?

Not: Steam PUBG oynarken bu hatayı alıyorum laptop ve soğutucu olmaması sebebi ile de 95-98 arası değişen sıcaklıklar oluyor. Laptop kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset sürücülerinizi ve driverlerınızı güncelleyin.bilgisayarda kurduğun yanlış bir sürücü veya virüs taraması kaynaklı olabilir. Bunları kontrol et.

Chipset sürücülerinizi ve driverlerınızı güncelleyin. Bilgisayarda kurduğun yanlış bir sürücü veya virüs taraması kaynaklı olabilir. Bunları kontrol.

Sürücülerim güncel olarak biliyorum. Yakın zamanda da bilgisayarıma hiçbir şey indirip kurmamıştım. Ek olarak FurMark testi sonucunda 40 FPS 80 dereceleri gördüm bana çok düşük geldi açıkçası.
Virüs taraması nedir nasıl kontrol edebilirim açıklarsanız sevinirim.

Sürücülerim güncel olarak biliyorum. Yakın zamanda da bilgisayarıma hiçbir şey indirip kurmamıştım. Ek olarak FurMark testi sonucunda 40 FPS 80 dereceleri gördüm bana çok düşük geldi açıkçası.
Virüs taraması nedir nasıl kontrol edebilirim açıklarsanız sevinirim.
Malwarebytes ile tam tarama yapın veya Kaspersky ile veya Norton ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı