Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 İyi sosyaller arkadaşlar. Az önce oyun oynarken mavi ekran verdi birden. Minidup dosyasını tarattım ntoskrnl.exe yüzünden olmus. Sebebi nedir sizce?
İyi sosyaller arkadaşlar. Az önce oyun oynarken mavi ekran verdi birden. Minidup dosyasını tarattım ntoskrnl.exe yüzünden olmus. Sebebi nedir sizce?
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Overclock yaptıysan geri al. Artı -1 Eksi
KS KS Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Fatherboard dedi: Overclock yaptıysan geri al. Genişletmek için tıkla... Hocam dediginiz seyi bilmiyorum. Nasil geri alacagim. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Overclock yaptıysan geri al. Genişletmek için tıkla... Hocam dediginiz seyi bilmiyorum. Nasil geri alacagim.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Fikret28 dedi: Hocam dediginiz seyi bilmiyorum. Nasil geri alacagim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız büyük ihtimalle yapmadınız. Sık mavi ekran veriyor mu? Artı 0 Eksi
Fikret28 dedi: Hocam dediginiz seyi bilmiyorum. Nasil geri alacagim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız büyük ihtimalle yapmadınız. Sık mavi ekran veriyor mu?
KS KS Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #5 Fatherboard dedi: Bilmiyorsanız büyük ihtimalle yapmadınız. Sık mavi ekran veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. İlk defa oldu az önce. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Bilmiyorsanız büyük ihtimalle yapmadınız. Sık mavi ekran veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. İlk defa oldu az önce.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #6 Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sıra sıra bu komutları gir. SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Artı 0 Eksi
Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sıra sıra bu komutları gir. SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth