Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım söylenen her şeyi yaptım Memtest ve HDD testklerinde hiç hata vermedi sağlık durumu %100'dü. Fakat yine mavi ekran hatası aldım acaba hata neden kaynaklanıyor? Aşağıya minidump dosyamı bırakıyorum bakarsanız sevinirim teşekkürler
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Ben dedikten sonra sildiyseniz kalkmıştır, kaldırdıktan sonra hata aldıysanız paylaşırsanız tekrar kontrol ederiz. Onda da var dersem artık üçüncü parti veya özel yardım ederim.
Ben dedikten sonra sildiyseniz kalkmıştır, kaldırdıktan sonra hata aldıysanız paylaşırsanız tekrar kontrol ederiz. Onda da var dersem artık üçüncü parti veya özel yardım ederim.
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
1 hafta önce falan memtest ve HDTune testlerini gerçekleştirmiştim.İkisinde de hiç hata vermemişti.Hoparlör ve telefon usb'si takılıydı klavye fare hariç onları çıkardım bakalım hata alacak mıyım.Ve sıfırdan format atmadan 1909'a geri dönebiliyor muyum acaba ?
Belirgin bir soruna işaret etmiyor. Defender ve disk kaynaklı bir probleme işaret ediyor. SATA bağlantılarını doğru yaptığına BIOS ayarlarının doğru olduğuan emin isen Defendenr yerine farklı bir AV kurup deneyin. Sorun devam ederse dediğim gibi 1909'a dönün.