- Makaleler
- 1
Yeni aldığım laptopta NTSC değeri %45, bu yeterli bir değer mi? Eski laptopumda da aynı değerdeydi, film izleyip oyun oynarken rengi gözüme kötü gelmiyordu.
Yani 4 yıl boyunca kullandım. Renk değerini bilmiyordum zaten. O TN paneldi ama bu IPS panel, NTSC değeri aynı iken panel ne gibi fark yaratır?Aslında oldukça kötü genel olarak, ama laptoplar için ideal bir değer. Önceki laptopta bir şey gözünüze batmıyor ise rahatlıkla alabilirsiniz.
Daha canlı renkler ve daha iyi görüş açısı sunar.Yani 4 yıl boyunca kullandım. Renk değerini bilmiyordum zaten. O TN paneldi ama bu IPS panel, NTSC değeri aynı iken panel ne gibi fark yaratır?
Önceki laptoptan görüntü daha iyi olur yani %45 NTSC olmasına rağmen.Daha canlı renkler ve daha iyi görüş açısı sunar.
Evet. Teorik ve basit olarak düşününce aynı olmalı gibi görünse de fark oluyor.Önceki laptoptan görüntü daha iyi olur yani %45 NTSC olmasına rağmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.