Nuget paketlerini her projede tekrar yüklemek gerekir mi?

Daha fazla  
Ekran görüntüsünde gördüğünüz 5 adet paket uzantısı ile çalışıyorum fakat her proje açtığımda açtığım projeye paketleri tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Bir kere yüklesem ve tüm açtığım projelerde bu paketler otomatik gelsin istiyorum bu mümkün mü?

Ekran görüntüsü 2025-02-05 193642.png

Ekran görüntüsünde gördüğünüz 5 adet paket uzantısı ile çalışıyorum fakat her proje açtığımda açtığım projeye paketleri tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Bir kere yüklesem ve tüm açtığım projelerde bu paketler otomatik gelsin istiyorum bu mümkün mü?

Eki Görüntüle 2416861
benim bildiğim kadarıyla nugeqt paketleri projeye yüklendiği için projeye özel olarak kalıyor çünkü mesela diğer projede buna ihtiyaç yoksa çakışma yapacaktır.

Eki Görüntüle 2416861
Template olusturmayi deneyebilirsin (Turkce VS'te tahminen adi "Sablonu disa aktar" olarak gozukuyordur Proje kisminin altinda)

1738815699981.png

Export Template'e tikladiktan sonra ileri diyorsun Proje sablonu deyip, ardindan sablonu ayirt etmene yardimci olacak isim ve aciklamalar veriyorsun. Ikon vermene gerek yok.

1738815743799.png
1738815789073.png

Sablonu otomatik olarak Visual Studio'ya aktar secegini secili birakip Bitir dediginde artik senin nuget paketlerinle (ve icine ekledigin siniflar, kodlar ile) bir proje sablonu oluyor. Yeni proje olustururken eger onu arayip, onunla proje olusturursan Nuget paketlerin dahil sekilde yeni projen hazir oluyor.
1738816006841.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı