ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2022 #11 crypotx dedi: Nuh Çimentoya Lisesine gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Burası Nuh Çimento, burdan çıkış yok.
crypotx dedi: Nuh Çimentoya Lisesine gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Burası Nuh Çimento, burdan çıkış yok.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #12 ismailabi dedi: Burası Nuh Çimento, buradan çıkış yok. Genişletmek için tıkla... Biyoloji hocası tıkınmaktan fırsat bulursa ders yapacak .D
ismailabi dedi: Burası Nuh Çimento, buradan çıkış yok. Genişletmek için tıkla... Biyoloji hocası tıkınmaktan fırsat bulursa ders yapacak .D
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 7 Haziran 2022 #13 crypotx dedi: Nuh çimentoya lisesine gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sana gitmemen gerektiğini söylemiştim oradaki insanların çoğunu tanıyorum ve okulun durumunu sana açıklamıştım.
crypotx dedi: Nuh çimentoya lisesine gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sana gitmemen gerektiğini söylemiştim oradaki insanların çoğunu tanıyorum ve okulun durumunu sana açıklamıştım.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #14 AssassinSlayer dedi: Hocam sana gitmemen gerektiğini söylemiştim oradaki insanların çoğunu tanıyorum ve okulun durumunu sana açıklamıştım. Genişletmek için tıkla... Nakil çıkmadı ki be Kayıt alanı saçmalığı yüzünden kartalda oturup, esenyalıdaki okula gidiyorum.
AssassinSlayer dedi: Hocam sana gitmemen gerektiğini söylemiştim oradaki insanların çoğunu tanıyorum ve okulun durumunu sana açıklamıştım. Genişletmek için tıkla... Nakil çıkmadı ki be Kayıt alanı saçmalığı yüzünden kartalda oturup, esenyalıdaki okula gidiyorum.
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 7 Haziran 2022 #15 crypotx dedi: Nakil çıkmadı ki be kayıt alanı saçmalığı yüzünden kartalda oturup, esenyalıdaki okula gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Elinden geldiğince nakil denemeye devam et.
crypotx dedi: Nakil çıkmadı ki be kayıt alanı saçmalığı yüzünden kartalda oturup, esenyalıdaki okula gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Elinden geldiğince nakil denemeye devam et.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #16 AssassinSlayer dedi: Elinden geldiğince nakil denemeye devam et. Genişletmek için tıkla... Pendikte nakil yapabileceğim okul az ya kontejan 2 veya 1 çoğu okuldada 0 kontejan var.9.sınıf puanım 79 belki kurtulurum
AssassinSlayer dedi: Elinden geldiğince nakil denemeye devam et. Genişletmek için tıkla... Pendikte nakil yapabileceğim okul az ya kontejan 2 veya 1 çoğu okuldada 0 kontejan var.9.sınıf puanım 79 belki kurtulurum
ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2022 #17 crypotx dedi: Biyoloji hocası tıkınmaktan fırsat bulursa ders yapacak .D Genişletmek için tıkla... Hangisi ? Her ders Trabzonlu olduğuyla övünen mi ?
crypotx dedi: Biyoloji hocası tıkınmaktan fırsat bulursa ders yapacak .D Genişletmek için tıkla... Hangisi ? Her ders Trabzonlu olduğuyla övünen mi ?
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #18 crypotx dedi: Pendikte nakil yapabileceğim okul az ya kontejan 2 veya 1 çoğu okuldada 0 kontejan var.9.sınıf puanım 79 belki kurtulurum Genişletmek için tıkla... Kurtköy Anadolu'ya gidebilirsiniz. 2'nci yabancı dili Fransızca olan bir lise.
crypotx dedi: Pendikte nakil yapabileceğim okul az ya kontejan 2 veya 1 çoğu okuldada 0 kontejan var.9.sınıf puanım 79 belki kurtulurum Genişletmek için tıkla... Kurtköy Anadolu'ya gidebilirsiniz. 2'nci yabancı dili Fransızca olan bir lise.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #19 ismailabi dedi: Hangisi? Her ders Trabzonlu olduğuyla övünen mi? Genişletmek için tıkla... Evet Erennnimo dedi: Kurtköy Anadolu'ya gidebilirsiniz. 2'nci yabancı dili Fransızca olan bir lise. Genişletmek için tıkla... 79.5 ortalanayla gidemem(sanırım).
ismailabi dedi: Hangisi? Her ders Trabzonlu olduğuyla övünen mi? Genişletmek için tıkla... Evet Erennnimo dedi: Kurtköy Anadolu'ya gidebilirsiniz. 2'nci yabancı dili Fransızca olan bir lise. Genişletmek için tıkla... 79.5 ortalanayla gidemem(sanırım).
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 11 Haziran 2022 #20 crypotx dedi: Evet 79.5 ortalanayla gidemem(sanırım). Genişletmek için tıkla... Tbal veya Alparslan deneyebilrsin.
crypotx dedi: Evet 79.5 ortalanayla gidemem(sanırım). Genişletmek için tıkla... Tbal veya Alparslan deneyebilrsin.