Nuh Çimento Anadolu Lisesi nasıldır?

Puanları çok yüksek :(.turgut özala nakil yapacağım belki tutar.

Ben yavuz sultan selim Anadolu da okuyorum, nuh çimento Anadolu'ya nakil yapmayı düşünüyorum veya turgut özal Anadolu lisesine de nakil yapabilirim. Eğer okul çıkarsa bana yazar mısın? Orada hiç tanıdığım yok.
Ayrıca belki okul bana çıkmayabilir benim 9. sınıf ortalaması 74 ortaokul basari puanim 85

Ben yavuz sultan selim Anadolu da okuyorum, nuh çimento Anadolu'ya nakil yapmayı düşünüyorum veya turgut özal Anadolu lisesine de nakil yapabilirim. Eğer okul çıkarsa bana yazar mısın? Orada hiç tanıdığım yok.
Ayrıca belki okul bana çıkmayabilir benim 9. sınıf ortalaması 74 ortaokul basari puanim 85
Nuh Çimento kontejan bakımından daha fazla çünkü çoğu kişi meslek lisesine geççeğini sölüyor.Ben Nuhta kötü hocalara denk geldim ve ortamıda meslek lisesi ortami gibiydi.Nuh Çimento şans işi gibi çünkü bazı hocaları iyi

Nuh Çimento kontejan bakımından daha fazla çünkü çoğu kişi meslek lisesine geççeğini sölüyor. Ben Nuhta kötü hocalara denk geldim ve ortamıda meslek lisesi ortami gibiydi. Nuh Çimento şans işi gibi çünkü bazı hocaları iyi

Benim coğu arkadaşım orada okuyor belki tanıyorsunuzdur ismi Ali talha onlar bayağı öneriyor ondan dolayı gitmeyi istiyorum bende

Abi bende o okula gelcemde nasıl okul iyi mi?
Okumak adam olmak istiyorsan önceliğin Alparslan veya daha iyi okullar olsun burası son tercihin olsun.Şunu diyebilirim ki okul yönetimi bu sene değiştiği için olumlu anlamda değişiklikler var ama okulun gerçekten iyi bir seviyeye gelmesi için en az 3-4 seneye daha ihtiyacı var.3 senesini buraya vermiş birisi olarak Esenyalıda oturmuyorsan hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.

Okumak adam olmak istiyorsan önceliğin Alparslan veya daha iyi okullar olsun burası son tercihin olsun. Şunu diyebilirim ki okul yönetimi bu sene değiştiği için olumlu anlamda değişiklikler var ama okulun gerçekten iyi bir seviyeye gelmesi için en az 3-4 seneye daha ihtiyacı var. 3 senesini buraya vermiş birisi olarak esenyalıda oturmuyorsan hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.

Sen nerede okuyorsun kanzi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı