Numara değişince rehberdeki insanlar WhatsApp'dan görür mü?

BayE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba numaramı değiştireceğim aynı hat kalacak sadece numarayı değişicem Vodafone 53TL neyse WhatsApp'dan numara geçişine yapacağım diğer özel konuşmalardaki 1V1 olanlara mesaj gidiyor mu onu nasıl önlerim? Öyleyse benim haberim dışımdakiler görmesin hiçbir şekilde. Nasıl öğrenirim etkilerini? Bilen var mı?

Merhaba numaramı değiştireceğim aynı hat kalacak sadece numarayı değişicem Vodafone 53TL neyse WhatsApp'dan numara geçişine yapacağım diğer özel konuşmalardaki 1V1 olanlara mesaj gidiyor mu onu nasıl önlerim? Öyleyse benim haberim dışımdakiler görmesin hiçbir şekilde. Nasıl öğrenirim etkilerini? Bilen var mı?

Ben hat değiştirince gitmişti hocam, yakınlarıma numara değiştirdiğime yönelik bir mesaj.

WhatsAppda numara değiştirme özelliğini kullanınca sana yazacak kişilerde numaranın değiştiği bilgisi çıkıyor olması lazım. Olduğun gruplarda da aynı şekilde kalıyorsun ve numaranın değiştiği bilgisi yazıyor.

Gruplarda x kişisi numarasını değiştirdi diye bildirim gider. Bunun çözümü yoktur. Ancak bireysel konuşmalarda da birisine bildirmek istiyorsan hangi kişilere numaranın değiştiğini haberdar edeyim diye WhatsApp sana soruyor zaten.

WhatsApp'da numara değiştirme özelliğini kullanınca sana yazacak kişilerde numaranın değiştiği bilgisi çıkıyor olması lazım. Olduğun gruplarda da aynı şekilde kalıyorsun ve numaranın değiştiği bilgisi yazıyor.

Gruplarda X kişisi numarasını değiştirdi diye bildirim gider. Bunun çözümü yoktur. Ancak bireysel konuşmalarda da birisine bildirmek istiyorsan hangi kişilere numaranın değiştiğini haberdar edeyim diye WhatsApp sana soruyor zaten.

Cevaplar için teşekkürler o zaman mecburen hattı değiştireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı