Numara ne zaman taşınır?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Şu an halihazırda 3 hattım Türk Telekom operatöründe kayıtlı, seneler boyunca da Türk Telekom kullanıyordum. Fiyatları absürt bulduğumdan dolayı bu yıl Türk Telekom'da kalmamayı düşünüyorum. Turkcell operatörüne geçeceğim ancak tarifemin bitmesine 10 gün kaldı, ne zaman kala Turkcell'e geçebilirim bilgisi olan var mı?

Başvurudan itibaren 3 gün içinde hattınız taşınmış oluyor genelde.
Şuan tarifemin bitmesine 10 gün kaldı, tarifemin bitişinimi beklemem gerekli yoksa şuan da geçiş yapabilir miyim?

Şu an halihazırda 3 hattım Türk Telekom operatöründe kayıtlı, seneler boyunca da Türk Telekom kullanıyordum. Fiyatları absürt bulduğumdan dolayı bu yıl Türk Telekom'da kalmamayı düşünüyorum. Turkcell operatörüne geçeceğim ancak tarifemin bitmesine 10 gün kaldı, ne zaman kala Turkcell'e geçebilirim bilgisi olan var mı?

Ben taşıdığımda hatırladığım kadarıyla orada bulunan personel saatine kadar söylemişti, gidip bilgi alabilirsiniz.

Ben taşıdığımda hatırladığım kadarıyla orada bulunan personel saatine kadar söylemişti, gidip bilgi alabilirsiniz.
Pekala, en yakın Turkcell şubesine gitmem gerekli anlaşılan. Sağolun, teşekkürler.

Şu an tarifemin bitmesine 10 gün kaldı, tarifemin bitişinimi beklemem gerekli yoksa şu an da geçiş yapabilir miyim?

Tarifenin bitişini bekle, ekstra masraf cikar. Bende aynı sekil Telekom'dan Turkcell'e gectim, 20 saatte onaylandı.

Bilgi vereyim hocam Turkcell'in faturaları daha absürt hem fiyatı daha fazla hem verdiği internet vs. daha az. Şahsen ben Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim fiyat olarak daha iyi.

Bilgi vereyim hocam Turkcell'in faturaları daha absürt hem fiyatı daha fazla hem verdiği internet vs. daha az. Şahsen ben Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim fiyat olarak daha iyi.

Bölgeden bölgeye konusmak lazım hocam, Ankara'nın merkezindeyim Türk Telekom rezil isler cikariyordu, 150 lira fazla verip Turkcell'e gectim muthis performansı var.

Bölgeden bölgeye konusmak lazım hocam, Ankara'nın merkezindeyim Türk Telekom rezil isler cikariyordu, 150 lira fazla verip Turkcell'e gectim muthis performansı var.
Doğrudur hocam o da önemli. Ben İstanbulda yaşıyorum tecrübelerimi anlattım.Tabii zaman içinde yeni kampanyalar vs. ile Turkcell öne geçmiş olabilir. Bu arada Türk Telekom'da internet çekmiyor sorunu yaşayanlar var. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ben bir kere bile yaşamadım ama yaşayanlar var. Ne yazık ki ülkemizde adam akıllı bir operatör yok hepsi birbirinin laciverti gibi bir şey. Üstüne üstlük bir ton para alıyorlar yazık gerçekten.

Doğrudur hocam o da önemli. Ben İstanbulda yaşıyorum tecrübelerimi anlattım.Tabii zaman içinde yeni kampanyalar vs. ile Turkcell öne geçmiş olabilir. Bu arada Türk Telekom'da internet çekmiyor sorunu yaşayanlar var. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ben bir kere bile yaşamadım ama yaşayanlar var. Ne yazık ki ülkemizde adam akıllı bir operatör yok hepsi birbirinin laciverti gibi bir şey. Üstüne üstlük bir ton para alıyorlar yazık gerçekten.
200 liraya 10Gb 1000dk 250sms fırsatını bulmuşken hocam, kaçırmam asla beklenemez. Dışarıda mobil veriyle çok işim olmadığından keza diğer hatlarımı kullanan bireylerinde mobil veriye sadece sosyal medya için kullanmalarından dolayı bu paket gayet iyi iş görüyor. Şuan bu paketin benzerine Türk Telekom senelerce kullandığım halde bana 400 liranın üstüne fiyat çekmekte. Ankara'da diğer arkadaşın dediği gibi bazı yerlerde çekmiyor. Ankara'nın göbeğine yakın bir yerde olmama rağmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı