Numara nereden satın alınır?

• Konuyu başlatan Stack
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 828
AVM'lerde vodefone turkcell falan bayileri oluyor, oradan bir hat satın alabilirsiniz.

Merhaba WhatsApp'ını kullanabileceğim bir numara satın almak istiyorum. Full üstüme olmasını istiyorum. Tavsiye site var mı veya operatörlerden mi almalıyım?

Kendi üzerine hat satın almak istiyorsan, eğer 18 yaşını doldurduysan, hangi operatörü kullanacaksan, kimliğinle birlikte o operatörün (Özellikle AVM'lerde bulunan) iletişim merkezine gitmen gerekiyor.

Kendi üzerine hat satın almak istiyorsan, eğer 18 yaşını doldurduysan, hangi operatörü kullanacaksan, kimliğinle birlikte o operatörün (özellikle AVM'lerde bulunan) iletişim merkezine gitmen gerekiyor.

Neden AVM normal bir Turkcell iletişim merkezi veya Vodafone bayi de işini görür ayrıca yeni numara alacaksanız Vodafone öneririm 540'lı numaraları temiz ve kullanılmamıştır rezevre ederek satın alabilirsiniz Turkcell'de ise şansınıza kullanılmış numara gelebilir.
En yakın Turkcell mağazaları: Turkcell Mağazaları ve Teknik Servisler
En yakın Vodafone mağazaları: En Yakın Mağaza ve Bayilerimiz | Vodafone
Vodafone 540'lı numara rezervi: Numaranızı şimdi rezerve edin! | Vodafone Özel Numara Alma

Neden AVM normal bir Turkcell iletişim merkezi veya Vodafone bayi de işini görür ayrıca yeni numara alacaksanız Vodafone öneririm 540'lı numaraları temiz ve kullanılmamıştır rezevre ederek satın alabilirsiniz Turkcell'de ise şansınıza kullanılmış numara gelebilir.
En yakın Turkcell mağazaları: Turkcell Mağazaları ve Teknik Servisler
En yakın Vodafone mağazaları: En Yakın Mağaza ve Bayilerimiz | Vodafone
Vodafone 540'lı numara rezervi: Numaranızı şimdi rezerve edin! | Vodafone Özel Numara Alma

AVM'leri örnek olarak söyledim. Çünkü genellikle oralar tercih ediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı