Eki Görüntüle 2169947
Konuşsam mı bilemedim hocalarım. Bu numaranın amacı ne olabilir? Engellemeli miyim sizce?
Dolandırabilirseniz dolandırın ben böyle bitanesinden 200 lira almıştım.
Eki Görüntüle 2169947
Konuşsam mı bilemedim hocalarım. Bu numaranın amacı ne olabilir? Engellemeli miyim sizce?
Bence konuşma. Numarayı internete arat bir Marvel mı diye. Ama Marvel olmadığından emin ol.
Hocam bana böyle bir mesaj geldiğinde genellikle telefonumda ne kadar zenci mabadı fotoğrafı varsa hepsini yolluyorum. Şok etkisi yaratıyor karşı taraf için sonrasında da engellemeden onlar engelliyorEki Görüntüle 2169947
Marvel olmadığından emin ol derken kesin olarak değil anlamını katmak istemiştim.Ama öyle olmadıSence Marvel sıradan bir vatandaşa böyle bir mesaj atar mı![]()
Engelleyin gitsin dolandırcıların teki, mantığı basit size para verir güven kazanır sende daha fazla verirsin, oda daha fazla verirsin sen bikez daha verince engeli basar parayı alıp gider.
Öğlen vakti hiç böyle bir şey görmeyi beklemiyordum. İyi güldürdü vallaha. Ulan milletin işi gücü yok bunlara mı uğraşıyor ya?
Eki Görüntüle 2169947
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.