1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 17 Şubat 2023 #11 Şakası bile korkunç.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 17 Şubat 2023 #12 Adanalı Dürüm dedi: Arkadaşlar şakaydı ve yaymadım. Sonradan zaten şaka olduğunu belirttim. O arkadaşımı seviyorum ve asla onun numarasını yayıp hakkına girmem. Sadece şaka yapmıştım ben ona. Yaymadım ki Genişletmek için tıkla... "Yayma şakası yaptım" demek "şaka olsun diye yaydım" demek? Yaymadıysan bilmiyorum.
Adanalı Dürüm dedi: Arkadaşlar şakaydı ve yaymadım. Sonradan zaten şaka olduğunu belirttim. O arkadaşımı seviyorum ve asla onun numarasını yayıp hakkına girmem. Sadece şaka yapmıştım ben ona. Yaymadım ki Genişletmek için tıkla... "Yayma şakası yaptım" demek "şaka olsun diye yaydım" demek? Yaymadıysan bilmiyorum.
Adanalı Dürüm Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Gaziantep/Nurdağı Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GH Nvidia GeForce GT 920MX 2 GB, 12 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #13 Elvina dedi: O zaman edemez. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ? Ama çok pişmanım ve yaymadım. Bunu asla yapmam zaten
Elvina dedi: O zaman edemez. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ? Ama çok pişmanım ve yaymadım. Bunu asla yapmam zaten
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Şubat 2023 #14 Adanalı Dürüm dedi: Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey için ben kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum...
Adanalı Dürüm dedi: Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey için ben kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum...
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 17 Şubat 2023 #15 İnandın mı sende? Dc giren adam zengin olamaz babası 1 aylık nitro almış sende inanmışsın herhalde.
Elvina Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 318 Yer Türkiye 17 Şubat 2023 #16 Adanalı Dürüm dedi: Yaymadım ki Genişletmek için tıkla... Adanalı Dürüm dedi: Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ? Ama çok pişmanım ve yaymadım. Bunu asla yapmam zaten Genişletmek için tıkla... Dostum sanki ölümle tehdit ettin ne olacak bundan falan kafana neden takıyorsun?
Adanalı Dürüm dedi: Yaymadım ki Genişletmek için tıkla... Adanalı Dürüm dedi: Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ? Ama çok pişmanım ve yaymadım. Bunu asla yapmam zaten Genişletmek için tıkla... Dostum sanki ölümle tehdit ettin ne olacak bundan falan kafana neden takıyorsun?
Adanalı Dürüm Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Gaziantep/Nurdağı Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GH Nvidia GeForce GT 920MX 2 GB, 12 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #17 Aurora1 dedi: Böyle bir şey için ben kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum... Genişletmek için tıkla... Ona göre dava açmak aşırı kolay. Hatta dosya açmış bile eğer dediklerini yapmazsam sanırım dava edecekmiş. UcanMuz dedi: İnandın mı sende? Dc giren adam zengin olamaz babası 1 aylık nitro almış sende inanmışsın herhalde. Genişletmek için tıkla... Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin.
Aurora1 dedi: Böyle bir şey için ben kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum... Genişletmek için tıkla... Ona göre dava açmak aşırı kolay. Hatta dosya açmış bile eğer dediklerini yapmazsam sanırım dava edecekmiş. UcanMuz dedi: İnandın mı sende? Dc giren adam zengin olamaz babası 1 aylık nitro almış sende inanmışsın herhalde. Genişletmek için tıkla... Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 17 Şubat 2023 #18 Adanalı Dürüm dedi: Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin. Genişletmek için tıkla... Kanıtı nedir? Denilen her şeye inanıyor musun?
Adanalı Dürüm dedi: Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin. Genişletmek için tıkla... Kanıtı nedir? Denilen her şeye inanıyor musun?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Şubat 2023 #19 Adanalı Dürüm dedi: Ona göre dava açmak aşırı kolay. Hatta dosya açmış bile eğer dediklerini yapmazsam sanırım dava edecekmiş. Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin. Genişletmek için tıkla... Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani.
Adanalı Dürüm dedi: Ona göre dava açmak aşırı kolay. Hatta dosya açmış bile eğer dediklerini yapmazsam sanırım dava edecekmiş. Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin. Genişletmek için tıkla... Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani.
Adanalı Dürüm Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Gaziantep/Nurdağı Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GH Nvidia GeForce GT 920MX 2 GB, 12 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #20 Aurora1 dedi: Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani. Genişletmek için tıkla... Onların avukatı yurt dışından özel bir avukatmış. Hiç bir davayı kaybettirmemiş. Öyle diyor ama..
Aurora1 dedi: Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani. Genişletmek için tıkla... Onların avukatı yurt dışından özel bir avukatmış. Hiç bir davayı kaybettirmemiş. Öyle diyor ama..