Numaraya icra gelir mi?

• Konuyu başlatan Aorus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 300
Makaleler
2
Başkası numaramla kayıt olmuş bir siteye. Site bana borcun var diyor. T.C. Bile girmeme rağmen borç bana mı ait cep telefon numaram kayıtlı diye. Yoksa T.C. Sahibine mi? İcra bana gelir mi? Numaram kayıtlı sadece.

Siteye sadece teliniz yazıyorsa bir problem olmaz. Takip yapılırsa 7 gün içinde itiraz edersiniz en kötü olur biter (ki ben hiç öyle saçma bir şey olacağını zannetmiyorum).

Dolandırıcılık muhtemelen bu da çeşit çeşit oluyor böyle. Siteye borcun olmaz ki siteler ön ödemeli çalışır çoğunlukla. İlamsız takip yapsa dayanağı saçma dolandırıcılık kokuyor. Sitede tc niz yok, kartla aldığınız bir şey yok adresiniz bile var mı yok mu belli değil Uyap a bile nasıl girecek mantıksız.

Dolandırıcı olma ihtimalleri var

Siteye sadece teliniz yazıyorsa bir problem olmaz. Takip yapılırsa 7 gün içinde itiraz edersiniz en kötü olur biter (ki ben hiç öyle saçma bir şey olacağını zannetmiyorum).

Dolandırıcılık muhtemelen bu da çeşit çeşit oluyor böyle. Siteye borcun olmaz ki siteler ön ödemeli çalışır çoğunlukla. İlamsız takip yapsa dayanağı saçma dolandırıcılık kokuyor. Sitede tc niz yok, kartla aldığınız bir şey yok adresiniz bile var mı yok mu belli değil Uyap a bile nasıl girecek mantıksız.
Hocam arkadaşım kayıt oldu benim telefon numarasıyla. T.C. vs adres kendisine ait. Borcu ödememiş bana sms geliyor. İcra başlayacak diyor üç gün içinde ödemezseniz diye. Şimdi benim numaram sadece var bana karşı birşey gelir mi birşey olur mu?

Taksit borcu var.

Hocam arkadaşım kayıt oldu benim telefon numarasıyla tc vs kendisine ait. Borcu ödememiş bana sms geliyor. İcra başlayacak diyor üç gün içinde ödemezseniz diye. Şimdi benim numaram sadece var bana karşı birşey gelir mi birşey olur mu?
Tc ona ait tel sana ait böyle bir şey olmaz saçma. Varsayalım geldi 7 gün içinde itiraz edersin olur biter karşı tarafın itirazın iptali yoluna gitmesi gerek (itirazın kaldırılmasına gidemez elinde İİK m.68 belgesi yok) yargılama süreci olur kimse böyle bir işe girmez.

Dediğim gibi muhtemelen dolandırıcılık 3 gün içinde ödeyin diye. Hangi sitede böyle bir işlem var?? Siteler bir hizmet satıyorsa karttan direk çeker zaten abonelik de öyle bakkal hesabı mı bu borcun var öde olsun.

Taksit borcu nasıl oluyor taksit kart ile alakalı bir şey. İbana taksit olarak yatırıyor ise yine seni ilgilendirmez çünkü borçlu görünen kişi sen değilsin T.C arkadaşının üstelik yatıran hesap da sana ait değil.

Avukatım ben zaten merak etmeyin sana icra yapılmaz. Yapılırsa saçmalıktan ötürü itiraz edersin bir şey çıkmaz.

Tc ona ait tel sana ait böyle bir şey olmaz saçma. Varsayalım geldi 7 gün içinde itiraz edersin olur biter karşı tarafın itirazın iptali yoluna gitmesi gerek (itirazın kaldırılmasına gidemez elinde İİK m.68 belgesi yok) yargılama süreci olur kimse böyle bir işe girmez.

Dediğim gibi muhtemelen dolandırıcılık 3 gün içinde ödeyin diye. Hangi sitede böyle bir işlem var?? Siteler bir hizmet satıyorsa karttan direk çeker zaten abonelik de öyle bakkal hesabı mı bu borcun var öde olsun.
Hocam site yenikoza şimdi al sonra öde diyor taksit yapıyosun o tarz. Benim evime birşey gelmesinde başka bişey istemiyorum borcu olan kişiye ulaşamıyorum.

Benim numaramla kayıt oluyor kendi bilgilerini giriyor adres kimlik.

Hocam site yenikoza şimdi al sonra öde diyor taksit yapıyosun o tarz. Benim evime birşey gelmesinde başka bişey istemiyorum borcu olan kişiye ulaşamıyorum.
--Borçlu sen değilsin borçlu bilgileri Tel ile olmaz, T.C-Adres-İsim gibi şeylerle olur.
--Önceki ödemeleri yapan sen değilsin
--Uyap dan takip başlatması için bilgilerini girmesi gerek telini değil ellerinde o yok

--Borçlu sen değilsin borçlu bilgileri Tel ile olmaz, T.C-Adres-İsim gibi şeylerle olur.
--Önceki ödemeleri yapan sen değilsin
--Uyap dan takip başlatması için bilgilerini girmesi gerek telini değil ellerinde o yok
O zaman içim rahat olabilir değil mi? SMS gelmeye devam edicek bana. Siteye whatsapp üzerinden yazdım borç diyor diye onaylamışsınız hesabı dedi öyle kaldı sohbet.

Son düzenleme:
O zaman içim rahat olabilir değil mi? SMS gelmeye devam edicek bana. Siteye whatsapp üzerinden yazdım borç diyor diye onaylamışsınız hesabı dedi öyle kaldı sohbet.
Sıkıntı olmaz sizin açınızdan da mesaj ile ilgili olarak müşteri hizmetlerini arayıp şu kişi benim telimi yazmış yanlışıkla diye belirtin düzeltilmesini isteyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı