Arkadaşlar bütçem 1000-1500 TL arasında ama arttırabilirim bütçeyi duruma göre. Masam dar olduğu için yarım klavye tercih ediyorum.
Hocam orta segment bir sey ariyorum mukemmel olmasina gerek yok dedigim gibi gerekirse butceyi arttiririm sorun degil.%60'lık klavye arıyorsan ve kaliteli bir şey aramıyorsan Trendyol üzerinde Vooka veya Vokaa adlı klavyeler vardı red-blue switch siyah-beyaz olarak çeşitleri var 600-800 civarında değişiyor veya T60 arabilirsiniz aynı şekilde fiyatları da aynı
Hocam orta segment bir şey ariyorum mukemmel olmasima gerek yok dedigim gibi gerekirse butceyi arttiririm sorun degil.
2000 TL'lik bir şey önerir misiniz anlatamadim ben.Dediğim klavyelere bakabilirsiniz orta segment klavyeler
Rampageden biraz tırsıyorum daha once hicbir rampage ekipmanim saglam cikmadi (kulaklık ve mouse) siz kullandınız mı bu klavyeyi?![]()
Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-mekanik-mini-oyuncu-si-fiyati,373531968.html (Bunu öneririm)
![]()
Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar bütçem 1000-1500 TL arasında ama arttırabilirim bütçeyi duruma göre. Masam dar olduğu için yarım klavye tercih ediyorum.
Hocam eğer zamanınız varsa sahibindenden 1500 2000 TL arası birkaç adet ilan atma şansınız var mı ben de bakınıyorum şu an.Aula F75 alınabilir sahibinden de uyguna bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.