NumLock "-" tuşu basılı kaldı ama NumLock yok

PeQMeZ

Yoctopat
Daha fazla  
NumLock tarafındaki "-" tuşu basılı kaldı ancak benim laptopumda NumLock kısmı bile yok. Bilgisayara format attım 1 hafta kadar düzeldi şimdi tekrar başladı ayrıca bazı tuşlarda arada sırada algılama sıkıntısı var ne yapmalıyım?
ASUS ROG STRIX G513QR kullanıyorum.
NumLock tarafındaki "-" tuşunun basılı kaldığını keyboard test sitesinden öğredim.
4 farklı virüs programıyla tarattım bir şey çıkmadı.

Öncelikle virüs değil. Numlock olmasa bile sistem varsayılan olarak bunu açar veya kapatır. Benim Laptop'da da harici klavye takınca Windows buga girmişti. Format attım, 3-4 gün sonra rastgele yine buga girdi. Kayıt defterindeki bir değere göre sistem açılınca açıyor veya kapatıyor.

Eğer klavyede J ye basında 7 yazması gibi bir sorunun yoksa görmezden gelebilirsin.

NumLock tarafındaki "-" tuşu
- tuşu basılı kalsa ---------------------- diye sürekli - yazıyor olurdun. Testte sorun var.

Öncelikle virüs değil. Numlock olmasa bile sistem varsayılan olarak bunu açar veya kapatır. Benim Laptop'da da harici klavye takınca Windows buga girmişti. Format attım, 3-4 gün sonra rastgele yine buga girdi. Kayıt defterindeki bir değere göre sistem açılınca açıyor veya kapatıyor.

Eğer klavyede J ye basında 7 yazması gibi bir sorunun yoksa görmezden gelebilirsin.

- tuşu basılı kalsa ---------------------- diye sürekli - yazıyor olurdun. Testte sorun var.
windows powertoys uygulaması üzerinden kapattım "-" tuşunu yoksa zaten sürekli ------------------- çıkıyor görmezden gelinecek halde değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı