Numlock'suz Custom klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

Yako0

Decapat
Daha fazla  
NumLock'suzdan kastım TKL veya %75 Custom bir klavye arıyorum. RGB'si olursa iyi olur. Switch olarak da manyetik Switch'e ihtiyacım yok ama Switch'i tok sesli bir switch olursa iyi olur.

Hocam benim hoşuma VGN87 gitti sizce nasıl bir tercih?
İyidir hocam. Sesi şöyle

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir de şu an iyzico kampanyasıyla baya uyguna alırsınız. 300 TL cashback veriyor.

Düzenleme: Video yanlış olmuş hocam, güncelledim yeni attığıma bakın.

İyidir hocam. Sesi şöyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir de şu an İyzico kampanyasıyla bayağı uyguna alırsınız. 300 TL cashback veriyor.

Düzenleme: Video yanlış olmuş hocam, güncelledim yeni attığıma bakın.

Hocam siz klavyeleri attıktan sonra bu videoya baktım bayağı beğendim seside gayet güzel bu fiyat aralığında en çok hoşuma giden bu oldu.

Hocam siz klavyeleri attıktan sonra bu videoya baktım bayağı beğendim seside gayet güzel bu fiyat aralığında en çok hoşuma giden bu oldu.
Evet hocam şu an cashbackle beraber baya uyguna geliyor. Bütçem 2k olsa bunu alırdım direkt. Özellikle siyah ve beyaz-turuncu olan renkte MDA profil keycapleri var, onlar baya hoşuma gidiyor.

Evet hocam şu an cashbackle beraber bayağı uyguna geliyor. Bütçem 2K olsa bunu alırdım direkt. Özellikle siyah ve beyaz-turuncu olan renkte mda profil keycapleri var, onlar bayağı hoşuma gidiyor.

Hocam size sorduğumda Akko'yu tercih ederim demiştiniz peki VGN87 ile Akko 5075 arasında ne fark var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı