Numlock'suz Custom klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

Yako0

Decapat
Daha fazla  
NumLock'suzdan kastım TKL veya %75 Custom bir klavye arıyorum. RGB'si olursa iyi olur. Switch olarak da manyetik Switch'e ihtiyacım yok ama Switch'i tok sesli bir switch olursa iyi olur.

Hocam size sorduğumda Akko'yu tercih ederim demiştiniz peki VGN87 ile Akko 5075 arasında ne fark var?
Hocam PCB yani kasa kalitesi dışında aşırı bir fark yoktur. Kalan farklar switch sesi ve hissiyatı, akko 5075 de knob olması. Yani bunun gibi küçük detaylar var sadece. PCB kalitesinde de aman aman bir fark yoktur ama akko bir tık daha kalitelidir diye düşünüyorum.

İlginiz için teşekkür ederim hocam. Son olarak da daha önce hiç wraithten alışveriş yapmadım güvenilir mi bilmiyorum oradan alsam bir sorun yaşar mıyım?

İlginiz için teşekkür ederim hocam. Son olarak da daha önce hiç wraithten alışveriş yapmadım güvenilir mi bilmiyorum oradan alsam bir sorun yaşar mıyım?
Hocam ürünü yollarlar onda sorun yok ama ürünü açtıktan sonra bir sorun yoksa iade edemiyorsunuz. Üründe sorun varsa da servise yollamanızı istiyorlar genelde. Servis kısmı biraz şans işi. Forumlarda çok sorun yaşayan da var hiç sorun yaşamadan tamiri, değişimi yapılan da var. 5 dakika konulara bakınca anlarsınız ne gibi sorunlar yaşandığını. Örnek olarak şunu atayım size.

Link

Anladım hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…