NumPad gerekli mi?

• Konuyu başlatan huytur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 912

huytur

Hectopat
Klavyelerde gerekli mi ben çok kullanmam ama işaret falan olursa oradan atarım, yeni klavye alacağım, çok sıkıntı çıkarır mı? Normalde hep NumLock'lu kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyelerde gerekli mi ben çok kullanmam ama işaret falan olursa oradan atarım, yeni klavye alacağım, çok sıkıntı çıkarır mı? Normalde hep NumLock'lu kullandım.
Olmadan da yaparsınız hocam ya. Çok sıkıntı olmaz bence.

Klavyelerde gerekli mi ben çok kullanmam ama işaret falan olursa oradan atarım yeni klavye alacağım çok sıkıntı çıkarır mı?
FPS oyunlarında da hikaye oyunlarında da gerekli değil. Sadece çok tuş isteyen ETS 2 gibi oyunlarda NumPad'e atama yapmak gerekiyor. Bence alışkanlık meselesi. Elin çok alışıksa NumPad'e tavsiyem NumPad'siz alma çok büyük sıkıntı çekersin.

Genelde sayılarla çok uğraşmıyorsanız bence aşırı gereksiz. Genelde hastanelerde, evrak kontrolü yapılan yerlerde çok tercih ediliyor.

Fazla kullanmıyorsanız boş verin tabii bazı programlar örneğin bir kısayolu falan çalıştırırken numpad ile function keys kısmını ayrı tutabilir ama aşırı sorun olacağını pek sanmıyorum.

FPS oyunlarında da hikaye oyunlarında da gerekli değil. Sadece çok tuş isteyen ETS 2 gibi oyunlarda NumLock'a atama yapmak gerekiyor. Bence alışkanlık meselesi. Elin çok alışıksa NumLock'a tavsiyem NumLock'suz alma çok büyük sıkıntı çekersin.

Ben o kadar alışık değilim. Arkadaşım enter falan Full oradan kullanıyor. Sıkıntı çekmem o konuda. Bir de benim fare ve klavye masanın altında yer kaplıyor, fare rahat kullanamıyorum. FPS oyunları oynayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı